Следвайте ни

Избелване на зъбите – ново начало за вашата усмивка

Усмивката ви играе важна роля в това как възприемате себе си, а също и във впечатлението, което правите на околните. Според последнитесветовни изследвания именно тя е най-привлекателното у хората, като товаго смятат жените и мъжете. Ако имате чаровна усмивка, тя ви отваряврати към един по-добър живот.С напредването навъзрастта при всички хора зъбите постепенно потъмняват, като тозипроцес може да бъде ускорен от приема на оцветяващи храни, напитки,тютюнопушене и някои медикаменти.

Повечето видове оцветяване саподатливи на избелване, а това става по-добре при жълтеникавите, отколкото сивкавите зъби.Избелването екозметична процедура, при която свободни радикали на кислорода отактивни вещества (най често карбамид пероксид, хидроксипероксид)осъществяват окисляването, а с това и обезцветяването на различнинаслагвания в емайла на зъбите. Преди да го започнете обаче, езадължително почистването на зъбния камък и полиране на зъбите. Саматапроцедура по избелване е с продължителност около час и е напълнобезвредна. Избелващите агенти не разрушават по никакъв начин зъбнияемайл, а само извличат органичните оцветители.

Понякога е възможнопоявата на повишена чувствителност към студено. Тя обаче е краткотрайна иотшумява бързо. Важно е да се знае, че ако имате коронки или обтурации, те няма да променят своя цвят и след като избелването приключи, ще сеналожи тяхната подмяна.Продължителността на резултата е индивидуален и до голяма степен зависи от това дали пациентът е пушач и дали употребяваоцветяващи напитки.

Желателно е веднъж на всеки от 6 до 12 месеца да сеправят освежителни процедури за запазване на цвета.

Ако и вие искате усмивката ви да заблести, подарете си професионално лазерно избелване на зъби в:

Лазерен Дентален кабинет "Д-р Думанов"Адрес: Бул. "Марица" 57Тел: 0884 550 034; 0876 210 481.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?