Следвайте ни

Германски учени: Това е истината за смъртта от коронавируса

Ситуацията остава тревожна и в никакъв случай не бива да се подценява

viber icon

Пандемията от коронавирус продължава да се шири по света, въпреки, че през последните дни беше отчетено първото намаляване на броя на новите заразени и починали.

Ситуацията остава тревожна и в никакъв случай не бива да се подценява, но същевременно трябва да се отчитат и другите заплахи за здравето и живота на хората. 


Заразените в света от началото на пандемията до 6 часа тази сутрин бълг. време по данни worldometers.info/coronavirus са 1 273 712. Починалите са 69 458, а излекуваните – 262 486.

Кои са обаче истинските „убийци“? Германски специалисти са си направили труда да покажат колко души са умрели от най-масово разпространените болести и инциденти, които отнемат човешки животи. Данните са за периода 1 януари-31 март 2020 г.


От данните ясно личи, че най-много жертви има в резултат на сърдечносъдови заболявания: инфаркт, кръвно, болести на сърдечно съдовата система, пише блиц. Много жертви взима нездравословният начин на живот като пушенето. Дори загиналите при автомобилни катастрофи са 7 пъти повече от жертвите на коронавируса. 
 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?