Следвайте ни

Фурор! Диетата на Милица Гладнишка сваля 9 кила за 2 седмици

viber icon

Диетата, която използва талантливата актриса Милица Гладнишка, сваля цели 9 кила за две седмици. Тя винаги работи, когато й се наложи за пореден път да води битката си с килограмите. 

В първия ден от диетата са позволени само плодове. Заедно с тях задължително се пият по поне осем чаши вода. Позволени са всички плодове, без банани, тъй като те съдържат прекомерни количества въглехидрати.

Вторият ден на дневен ред идват зеленчуците. Похапват се варени и сурови, без подправки и овкусители. Препоръчват се между осем и десет чаши вода. Колкото повече, толкова по-добре.

Третият ден от режима комбинира плодовете и зеленчуците. Тук изключение правят само бананите и картофите. Отново се пие много вода.

Забранените банани стават позволени в четвъртия ден от режима. Може да изядете до осем броя, в комбинация с три чаши кисело или прясно мляко.

Ден пети идва с домати и ориз. Една купичка ориз, но без подправки и олио, както и шест домата, отново неовкусени – това е дневната ви дажба.

Ден шест идва с нова порция свежи зеленчуци, отново без картофи, като и купичка сварен ориз. Може да ги приемате заедно или поотделно.

Седмият ден е последен от диетата. В него се приема по чаша варен ориз, зеленчуци и плодови сокове. Последните изчистват токсините от тялото – перфектният завършек на 7-дневния период.

Ако диетата ви се струва много тежка, може да направите два дни почивка. В тях похапвате всичко, което ви се прииска, но в малки количества. Добре е да не посягате към пърженото, сладкото и тестените изделия. След тях идват нови седем дни, в които повтаряте режима.

Милица Гладнишка споделя, че е намерила диетата под името хранителен режим на Дженерал Мотърс. Добре е да се приемат допълнителни витамини по време на прилагането ѝ, защото режимът все пак е тежък, пише ezine.bg.

Коментари (1)

Шопендар

17.02.2020 | 12:07

Толкова усилия и пак си е същият тюфлек

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?