4020

Форум за здраве и красота събира лекари от цялата страна в хотел "Санкт Петербург"

Специалисти и лекари от 21 клиники и центрове за красота ще се съберат на 16 юни в пловдивския парк-хотел „Санкт Петербург“. На място те ще бъдат на разположение за консултации и диагностика на всеки, който има нужда от съвет за проблеми в областта на дерматологията, стоматологията, гинекологията, диетологията, офталмологията и редица други сфери в областта на медицината и красотата.

Aesthetic EXPO health & innovation е първото по рода си събитие, което обединява доказани лекари и специалисти в различни сфери на естетиката и здравето с цел да информира хората за последните тенденции в грижата не само за тяхното здраве, но и за добрия им външен вид, като представят най-иновативните начини за лечение и превенция на здравето и красотата.

Доказани специалисти от цялата страна ще изнесат лекции в областта на дерматологията, стоматологията, гинекологията, диетологията, офталмологията и редица други“, съобщават организаторите на събитието.
На форума ще се представят интересни теми, свързани със съвременните методи за лечение на стрес инконтиненция (неволното изпускане на урина), за силата на усмивката и доброто самочувствие, което се постига при  посещението при добър стоматолог, ще бъде представен нов подход в повдигането на клепача (неоперативната блефаропластика), технологичният напредък в премахването на татуировки, пигментни петна, съдови лезии, белези.

Водещи специалисти ще консултират хора с хранителни непоносимости, също ще разберем как оксидативният стрес може да бъде причина за мъжкото безплодие. Част от темите ще са и тези за приложението на плазмотерапията в репродуктивната гинекология и асистираната репродукция, както и за борбата с мазнините, хормоналното окосмяване и сухата кожа.

На форума ще бъдат обособени лекционна, изложбена и консултационно-диагностични зони.
Повече информация на www.aestheticexpo.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?