1553

Ето ги тайните билки на баба Ванга, които лекуват всички болести

Покойната Баба Ванга е известна не само с предсказанията. Пророчицата е имала способността да лекува и всякакви болести само с помощта на билки.

Тя е "предписвала" комбинации от билки, които са изумявали дори най-вещите знахари, пише Edna.bg.

Баба Ванга е препоръчвала не толкова популярни растения, които за професионалистите тогава не са имали стойност и техните свойства не са били известни и широко употребявани. Или такива съчетания, които не са били познати досега или са били отричани:

"Понякога хората изпиват по цели чували от различни растения, а ефектът е малък. Аз препоръчвам за дадена болест само по една билка или само едно лечебно средство, за да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил.

Работата е там, да се открие точно за коя болка коя билка помага. Аз не твърдя, че съм голям билкар, на мене тези билки ми се казват. Много често названията им, които изричам, са ми абсолютно непознати”, казвала Ванга.

При лечения с билки най-много препоръчва хората да се поливат с вода, в която са сварени билките, защото лечебното им действие най-добре прониква през кожата на тялото. Нейните препоръки по-скоро подпомагат, отколкото отричат традиционните методи за лечение.

Но тя смята, че прекаленото вземане на лекарства е вредно, защото те затварят вратата, през която да влезе природата чрез билките и да възстанови нарушеното равновесие в заболелия човешки организъм. 

Макар рецептите да са изпитани и да са помогнали на много хора, моля, имайте предвид, че не са конкретно съобразени с бременността и майчинството, а само някои от тях са за деца.

Преди да използвате рецептите, консултирайте се със специалист дали рецептата е подходяща за вас или вашето дете и се съобразявайте с евентуални алергии, ако имате такива (например към мед или някоя билка).

Пълен списък с всички рецепти на баба Ванга за справяне с всички болести, подреден по азбучен ред от А до Я можете да видите ТУК!

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Любомира.а

Любомира.а

28.01.2022 | 21:23

Много хитро.Да бяха си направили труда да го отворят

Отговори
4 0
клм

клм

28.01.2022 | 21:03

и защо не се отваря от "ТУК"

Отговори
6 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?