Следвайте ни

Детокс на организма с чай – малко усилие, големи резултати

Чаят е здраве, спокойствие и парче магия. Неслучайно е втората най-консумирана напитка в света.

viber icon

В годината, в която целия свят промени начина си на живот, ние  насочихме своя поглед към това, което ни носи истинско щастие, а именно чая. Това е най-консумираната напитка в света след водата. Но защо е така? Какво кара хората да го пият и дори в някои страни да го превърнат в традиция и част от тяхната култура?

Отговорът се крие в ефекта от чая. Но за да бъдем още по-конкретни, магията се дължи на съставките и полезните им свойства. Чаят е лекарство, създадено от природата.

За да бъдем здрави, не винаги е нужно да правим огромни промени в начина си на живот. Понякога малките промени  имат най-голямо влияние върху живота ни. Пиенето на чай е една такава малка промяна, която наистна може да ни помогне да започнем пътуването си към здравеословен начин на живот.

Сега оставяме избора на теб! Имаш възможността сам да решиш от какво имаш нужда. Виж тук.

Защо ни е нужен Detox чая?

Мнозина не осъзнават с колко токсини влизаме в контакт всеки ден. Много от тези токсини могат да се натрупат в тялото ни и да ни разболеят. Те също могат да причинят умора, проблеми с кожата, с храносмилането и др.

Главната цел на детокса е пречистването на целия организъм, неговото цялостно възстановяване и подхранване на клетките му.

Чрез комбинацията на подходящи билки и съставки, сякаш парченцата от пъзела се нареждат, за да изградят желаната напитка, която ни носи здраве, спокойствие и дори чувство за стремеж, увереност и целенасоченост.

Защо чаят е добър източник на енергия?

Чаят съдържа умерено количество кофеин, който може да ви даде необходимата енергия, когато се чувствате уморени и мудни. Той е здравословната алтернатива на други кофеинови напитки като кафе и енергийни напитки. За разлика от тях обаче, хората често изпитват ефектите от кофеиновия чай по различен начин, отчитайки по-устойчив енергизиращ ефект.

Защо ни е нужен IMMUNO чая?

Чаят с ехинацея отдавна се използва като основен продукт за подобряване на имунната система и отблъскване на инфекции. Ехинацеята има антибактериални свойства, които пречат на патогените да ни разболеят. Чаят от ехинацея може също така да успокои болката в гърлото и да сведе до минимум физическия дискомфорт, причинен от обикновена настинка и грип. Също така спомага и за елиминиране на свободните радикали, които причиняват оксидативен стрес и увреждане на клетките. Това помага за подобряване на цялостното здраве, като предотвратява ранното начало на стареенето и неврологичната дегенерация.

Как действа SLIM & FIT чая?

Той помага да изгаряте калориите по-бързо, тъй като засилва освобождаването на мазнини от мастните клетки и увеличава способността на черния дроб да превръща мазнините в енергия – оттук и истинското изгаряне на мазнини и ускоряването на метаболизма.

Ето и нашето предложение за постигане на по-добра фигура, здраве и енергия - s-tea.eu.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай