Следвайте ни

Дамите, любители на йога, изневеряват повече 

 

Жените, чието хоби е йогата, изневеряват най-много. Това показват резултатите от проучване във Великобритания, поръчано от „Illicit Encounters“.

Изследването обхваща близо 2 000 дами, които практикуват различни видове спорт. От тях 1 168 са посочили, че практикуват йога и са имали поне една авантюра. 

Общо 78% от анкетираните отговарят, че този вид занимание е променило сексуалния им живот. Причината е, че различните пози подобряват пластичността на тялото. Освен това 52% са си признали, че са изневерили на половинката веднъж или повече. 

След дамите, които обожават да ходят на йога, са тези, които обичат да тичат в парка или на пътеката във фитнеса, за да избягат от проблемите си. 20% от тях са написали в анкетната карта, че са изневерили на партньора си. 

На трето място в класацията по изневери са тенисистките, а след тях се нареждат жените, ходещи на фитнес, плуване и колоездене.

Свързани статии 

Общо 12% от анкетираните признават, че са избрали конкретно хоби, за да имат повече лично пространство и не прекарват цялото си свободно време с половинката. Други 26% са отговорили, че искат да опитат нещо ново и затова ходят на йога, фитнес или имат друго хоби. 

При 10% от жените спортуването и намиране на хоби е под въздействието на партньора. Само 8% са се записали на спорт, за да отслабнат. За 6% от участничките спортуването е идеалното средство за облекчаване на стреса.

Източник: tialoto

 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?