Следвайте ни

Бебе и мама на йога при Лана СНИМКИ

viber icon

Ако нямате на кого да оставите хлапето си или просто не ви се иска да се разделите с него, елате заедно – мама и бебе, на йога с Лана Петкова. Тренировката ще се проведе във вторник, 18 май, от 13:15 часа в „Тоталспорт“. Тя е изключително полезна за вестибуларния апарат на малкото същество и е възможност за всички майки, които все не могат да намерят време за себе си, да потренират заедно с децата си.

„Важно е майката да общува със своето бебе в активен режим. Те трябва да си помогнат взаимно да бъдат подвижни“, смята Лана. Според нея е добре бебетата да са на възраст между 6 месеца до 2 години, за да могат майките им да ги вдигат лесно и да се чувстват сигурни. „Смисълът на взаимното трениране е детето да бъда вдигано, въртяно, обръщано. Не правим нищо екстремно, тренировката е приятна. А майката може да повтаря някои от елементите в нея по всяко време с детето си“, казва преподавателят по йога.

Самата Лана е майка на вече пораснал син. Има опит в работата не само със своето дете, но и с много други, включително с гръбначни изкривявания и редки заболявания.

Илияна Караланова

Илияна Караланова

Отговорен редактор Marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?