4020

Български лечител спаси „отписан“ от лекарите мъж

Димчо от Първомай е световно чудо - свали 161 кг с ядене и без увисване на кожата

Спасение дебне… в България! Само трябва да откриеш и да се довериш на своя спасител! Това твърди Димчо Тодоров от Първомай – един от най-тежките българи преди 7 години.

„След 2 дни няма да те има на този свят“. Тази страшна диагноза чува на 10 декември 2016 г. Димчо при лекарски преглед в пловдивска болница. Тогава 50-годишният мъж, който тежи 276 кг при височина 170 см, решава да се довери на алтернативната медицина.

Димчо Тодоров /вляво/ с Иван Гарабитов при първата им среща през декември 2016 г., преди да започне терапията

И със стъпка, сядане на 13.12.2016 г. влиза в център „Гарабитов“ в Пловдив. Със сядане, защото, за да измине няколкото метри до кабинета на своя спасител посяда на стол, който дъщеря му носи. „Димчо беше ужасно подут, лицето му беше сиво-синкаво“, спомня си посрещналият го Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който е признат за българския гуру в здравословното отслабване.

Гарабитов успява да вдъхне надежда и воля за живот на свръхтежкия българин. Амбицира го да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя му индивидуална програма, която съдържа прием на напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски дървесен сироп, лесни физически и дихателни упражнения и матрично-ритъмна терапия.

Димчо Тодоров с Иван Гарабитов през декември 2023 г., след като вече е отслабнал със 161 кг по методиката „Гарабитов“

И чудото става – след 4 месеца Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече е 191 кг, намалил е талията си с половин метър. Отслабнал е цели 85 кг без операции, без лекарства, без диети, като се храни редовно.  

„Ти си олимпийски шампион в отслабването, няма такъв случай в света - да ядеш и да стопиш 85 кг за 120 дни. До есента трябва още толкова да намалиш“, вдъхновява го Гарабитов. И го съветва: „По-добре изяж една пържола от домашно животно, отколкото супа от фабрично отгледано пиле. Не стой сред пушачи, макар, че ти не пушиш, страдаш от навика на другите. Ти вдишваш цигарения дим, който задържа процеса на отслабване и пречи на изчистването на организма от отровите, което правим с двата сиропа – дървесния и „Дар от Гарабитов“. Сиропите разграждат мастните плаки, правят по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата, пояснява Иван.

През януари 2018 г. първомаецът вече тежи 173 кг, януари 2022 г. -  160 кг, февруари 2023 г. - 120 кг, а декември 2023 г. – 115 кг. Димчо Тодоров постави световен рекорд - за 7 години олекна със 161 кг /от 276 на 115 кг/, намали повече от наполовина теглото си с редовно хранене, без операции и диети, без увисване на кожата и йо-йо ефект!!!

„Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци, станах вегетарианец“, споделя диетата си Димчо, който сега се движи с лекота.

Живея буквално втори живот, благодарение на Гарабитов. При това напълно пълноценен живот – карам кола, работя непрекъснато – управител съм на склад за горивни и строителни материали. Жизнен и енергичен съм, веселя се с приятели, а преди заспивах, както си седях и водих разговор. Непрекъснато правя разходки, но нямам километраж за изминатото разстояние“, шегува се Димчо. Той е диабетик, с методиката на Гарабитов смъква и кръвната захар.

Димчо Тодоров през април 2017 г., 4 месеца след старта на програмата на Гарабитов 

Стрес отключва здравословен проблем при него през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лечение от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми - до страшните 276. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква. „Желая да тежа под 3-те цифри“, споделя мечтата си първомаецът. Той иска да вдъхне вяра и надежда на всички с подобен проблем!

Димчо Тодоров е поредният шампион в създадената от Гарабитов „дисциплина“ здравословно отслабване, която няма аналог в света – без йо-йо ефект и увисване на кожата. Обикновено при драстично отслабване се прави операция за премахване на излишната кожа. Методиката на Гарабитов въздейства на клетъчно ниво – с масажа с уреда за матрично-ритъмна терапия се стяга, „прибира“ кожата, за да не увисне, а двата сиропа изхвърлят токсините от организма и „подмладяват“ клетките.  Благодарение на българския патент в здравословното отслабване през последните 20 години хиляди българи и чужденци свалиха трайно от 5 до 161 кг, сочи статистиката. „За да стартира възстановителният процес, самият човек трябва да има вяра“, обяснява Иван Гарабитов. „В центровете „Гарабитов“ в Пловдив и София често идват хора, на които първите им думи са: във вас ни е последната надежда. Ние се стремим на всеки да подадем искра, малко светлина, за да има вяра и да започне промяната.“ Всъщност това е първата стъпка от българската методика за здравословно отслабване на Гарабитов. Терапевтът посочва и 5-те правила за здраве: правилно дишане, правилно мислене, правилно пиене на вода, правилно хранене, правилно спортуване - движение.

Повече информация вижте на www.garabitov.com. За връзка с „Център Гарабитов“: Гр. Пловдив, ул. „Академик Петър Динеков“ 10, тел. 032/ 693 694, 0899915704;

Гр. София, ж.к. „Изток“, Комплекс Есте, ул. „Самоков“ 28Г, тел. 02/85 48 766, 0897701700.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Didier93

Didier93

29.01.2024 | 12:39

Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от €2000 до €10,000,000 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас по имейл: Имейл: [email protected] Имейл: [email protected]

Отговори
0 0
Хм...

Хм...

29.01.2024 | 11:16

Как е възможно без операция? Струва ми се нереално???

Отговори
0 0
Изумително

Изумително

29.01.2024 | 10:05

Невероятно е това! Жив и здрав и Гарабитов, и Димчо!

Отговори
7 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?