Следвайте ни

Зов за помощ: „Бъдеще за Михаела“ с апел за кръводаряване

viber icon

Страницата "Бъдеще за Михаела" във фейсбук, посветена на 7-годишната Михаела Ангелова с диагноза Сарком на Юинг, публикува днес следния апел:

"Скъпи приятели,

Имаме нужда от вашата помощ!

Както знаете, част от терапията на Миши включва преливане на кръв, тромбоцитна маса и плазма, които трябва да бъдат обезпечени с нови попълнения в кръвните центрове. Поради настъпилата обстановка даряването на кръв е доста ограничено, а Миши има нужда от нови вливания.

Отправяме апел към всички вас, с молба, ако можете да ни помогнете в набирането на кръводарители или да станете кръвен донор за Миши. 

Кръв може да се дари във всеки кръвен център в страната, като трябва на документа да бъде отбелязано, че дарението е в полза на "Михаела Венциславова Ангелова, УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив – детска клиника, отделение – детска онкохематология."

Няма значение с каква кръвна група е дарителят, ще се приемат дарители от всички кръвни групи.

Важно е също така и да ни изпратите вашите документи за дарена кръв, за да бъде изписано съответното количество за Миши в болницата.

Засега ще ви помолим да ни изпращате снимка на документа като съобщение в страницата, ако не живеете в Пловдив, но молим Ви, запазете документите си, в случай че снимките не бъдат приети и се наложи да ни ги изпратите по "Еконт" или "Спиди".

Админи ще бъдат на разположение непрекъснато, за да приемат Вашите съобщения.

Молим, споделете нашия апел!

Благодарим Ви от сърце и Ви изпращаме благословения!"

Коментари (1)

Бъдеще за Михаела

Бъдеще за Михаела

23.04.2020 | 11:52

Мили хора , благодарим Ви от сърце за всичко , за това , че винаги отрязвате кампанията на Миши във вашата медия ! Дълбок поклон пред Вас ! Бъдете благословени

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?