3906

Апарат за космонавти премахва целулита, лекува травми, болни стави и кости

Знаете ли, че дамите в Германия лесно премахват целулита без мъчителните интервенции, стриктни тренировки, диети, хапчета и скъпа козметика? „Портокаловата кожа“ изчезва само с няколко масажа с МаРиТе. Апаратът за матрично-ритъмна терапия има лимфодрениращ ефект и буквално „изглажда“ кожата като разгражда неравномерно натрупаната подкожна мастна тъкан.

МаРиТе е патент на екип от немски учени, начело с доктора по медицина д-р Улрих Рандол. За възстановяването на атрофиралите мускули на космонавтите след полет те създават малък, ръчно преносим апарат - механично-магнитен резонатор. В правилното пулсиране на клетките е коренът и на здравето, и на болестите, установява д-р Рандол. Ученът стига до извода, че по чисто механичен начин може да се вкара увредения участък отново в правилния ритъм. Именно това се постига при масажиране на болните части с МаРиТе. Апаратът произвежда механични пулсации, които деликатно и хармонично карат клетките да затрептят в правилния ритъм, отключва процеса за самоизлекуването им.

Малко известен е фактът, че с МаРиТе Иван Гарабитов възстанови носителят на най-много екстремни рекорди в Книгата на Гинес Ашрита Фърман и той постави световни рекорди в България. След като през 2007 г. изпълни 1300 кълбета за час на нос Калиакра американецът се довери на българския терапевт за възстановителния процес. Гарабитов му направи масаж с МаРиТе и Ашрита само след седмица постави друг световен рекорд - измина 5200 метра, подскачайки на един крак. Според Фърман това е „терапията на новото хилядолетие”, която въздейства в изключително кратки срокове за подобряване на здравето.

Преди 20 години Иван Гарабитов, признат за българския гуру в отслабването, оздравяването и подмладяването без медикаменти и операции, започва да прилага у нас революционния немски апарат. Именно с него в център „Гарабитов“ направиха и невъзможното - премахнаха парализата на лявата част на лицето на прегазено от камион момче. За случая на Валери Стоилов научи цяла България от телевизията. Немската принцеса с български корени Теофана фон Саксен след процедури с МаРиТе призна: „Не можех да движа пръстите на дясната си ръка, сега вече нямам проблем. Тук „оправиха” и болните ми колене”. В център „Гарабитов“ раздвижиха в кратък срок счупения на три места глезен преди време на любимата на зрителите тв водеща Ани Салич. „Екипът от рехабилитатори е постигнал завидни успехи”, подчерта д-р Рандол при посещението си в център „Гарабитов“.

МаРиТе помага при счупвания, болезнени артрози на големите стави (тазобедрена, коленна, раменни стави), наранявания на мускулите и сухожилията, втвърдявания и схващания на мускулатурата, проблеми във врата и гърба, при трудно заздравяващи рани, болезнени лимфатични състояния, постоперативни отоци на крайниците, хронично главоболие, мигрена и др. Тя е техника с оздравително действие при лечение на остри травми и при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. МаРиТе дава отличен лечебен ефект при „неизлечимите” болки в гърба, кръста, тила, твърди въз основа на дългогодишния си опит Иван Гарабитов. Апаратът е незаменим и при премахване на целулит.

Повече информация вижте на www.garabitov.com. За връзка с „Център Гарабитов“: Гр. Пловдив, ул. „Академик Петър Динеков“ 10, тел. 032/ 693 694, 0899915704;

Гр. София, ж.к. „Изток“, Комплекс Есте, ул. „Самоков“ 28Г, тел. 02/85 48 766, 0897701700.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата