Следвайте ни

Ако имате този знак на дланите, притежавате необикновени сили СНИМКИ

viber icon

Често сме чували, че някои хора притежават свръхестествени сили, но сега едно проучване установява, че едва 3 % от населението по света има специален символ на дланите си, пише jenata.blitz.bg. Те са „белязани“ с буквата „Х“, а това е знак за извънредна съдба.

Ако имате този символ на дланта си, знайте, че съдбата ви е дарила с много качества. 

А ако имате „Х“ и на двете длани, то Вие сте силни лидери, които са призовани да променят света. Казват, че на дланите на Александър Велики, като дете, гледач е забелязал този знак и предсказал голяма съдба за него.

Носителите на този знак са упорити и имат нестандартно мислене. Те са в състояние да обединят много хора с една идея, а призванието им е да бъдат лидери. 

Ако имате този знак на дланите е важно да запомните, че другите не могат да разберат начина ви на мислене. По принцип сте неразбираеми за хората - и това може да бъде обезкуражаващо.Въпреки това имате дарбата да превърнете другите в свои приятели: разбирате как мислят хората и виждате техните тайни мотиви. 

Не обичате обаче излишното внимание и не винаги избирате ролята на „любимеца“ на всеки. Но въпреки това се откроявате във всяка компания: очите им имат странен магнетизъм.

Уверени сте в себе си, слушате мнението на други хора, но знаете как да действате независимо от околните и мнението им. 

Бързият ум и способността да контролирате емоциите си могат да ви помогнат да изградите прекрасна кариера. Вие сте доста взискателни към любимите си хора, но поставяте не по-малко изисквания и към самите себе си.

Все пак хората, които имат „Х“ на дланите имат и тъмна страна – отмъстителни и понякога дори са жестоки.

Имат слонска памет и могат да отмъстят дори и след години. Те не знаят какво е това прошка!

Такива хора лесно влияят върху съдбата на другите при това понякога без дори да го забелязват. Знаят как да изберат правилните думи и лесно да пресметнат сценариите за развитието на събитията. 

Притежателите на този знак са самотници, но в екип могат да постигнат много. Символът „Х“ показва, че човек е предназначен за щастлив и събитиен живот, това е знак за успеха и силата! / jenata.blitz.bg

Коментари (2)

Мари

Мари

22.08.2020 | 09:22

Затова съм самотна и бедна.

Отговори
1 0
Pit

Pit

21.08.2020 | 09:58

U nas, ot trima, trima go imame tozi znak...

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?