Следвайте ни

60% успеваемост за мечтаното бебе за жени с доказан стерилитет

Медицински център за ин-витро от Истанбул отваря врати за представителство в Пловдив, работи с най-новите методи и технологии за ин-витро.

viber icon

С до 60% реална успеваемост в ин-витро процедурите за жени на възраст от 30 до 35 г. с доказан стерилитет предлага Медицински център ''Eурофертил'' Истанбул. Здравното заведение работи с най-новите методи в областта на асистираните репродуктивни технологии и ин-витро процедурите. Това съобщи д-р Иван Фурнаджиев, управител на Медицински център „Алтавита“ в Пловдив. 

Медицински център „Алтавита“ представлява за България Медицински център „Еурофертил“, гр. Истанбул, Турция, специализиран в процедурите по ин-витро фертилизация, както и свързани с тази дейност други услуги. 

„Вярвам, че ще съумеем да помогнем на двойки, които повече от 2 години правят неуспешни опити да имат дете. Цената е под 5 000 лева, включваща и употребата на пакет от най-новите методи и технологии за лечение на безплодие : казва д-р Иван Фурнаджиев. По думите му процедурата за ин-витро решава някои от видовете стерилитет. 

Представянето на услугите, които предлага Медицински център „Еурофертил“ в Пловдив ще се състои на 13.08.2021г. /петък/ в хотел „Капри“, ул. „Перущица“ № 25 – срещу Мол „Пловдив“. Самият Медицински център „Алтавита“ се намира на бул. „Шести септември“ № 30.

Колеги, заповядайте на презентацията! Входът е свободен!

Програма в хотел „Капри“, ул. „Перущица“ № 25:

18.00 – 18.30 ч. – Презентация на услугите от д-р Хакан Йозорнек -Управител и собственик на ''Eурофертил'' Истанбул.

18.30 – 19.00 ч. – Презентация на услугите, свързани с диагностиката на генетични заболявания от д-р Назли Учуноглу – генетик и собственик на ''Eурофертил'' Истанбул.

19.00 – 19.30 ч. – Дискусия

19.30 – 21ч. – Коктейл 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?