1553
Следвайте ни

20 минути с игли вместо шепа хапчета

viber icon

Иглотерапията може да се прилага при всички заболявания, тъй като тя помага да се възстанови първичното енергийно поле и по този начин да излекува тялото. Възможно е да има запушване, задръстване на потоците енергия и именно тези неща да водят до различни заболявания. Когато направим така, че запушването да изчезне, тялото реагира веднага. 

Не всички заболявания могат да се излекуват с иглотерапия, но дори да не се постигне пълен успех, то със сигурност ще има много голямо подобрение, обясняват специалистите. Пресни травми, остри кризи на стомашно-чревен тракт, бъбреците, дихателните пътища се повлияват изключително добре. 

Всяка процедура се съобразява със състоянието на пациента и неговата болежка. Средно болните остават с иглите около 20 минути, но това време е относително. Практиката показва, че когато става въпрос за лечение на остри състояния, ефектът е моментален. 

„Да кажем, че при мен идва човек с навехнат глезен - отекъл, боли го, възпален е. След иглотерапията отокът се смъква почти наполовина. Когато проблемът е пресен, той може да се повлияе и от 1-2 или 3 процедури. Ако говорим за стари травми, хронични процеси, то един лечебен курс може да продължи до 10 процедури, а понякога и повече", разказват водещи специалисти пред clinica.bg.

Всеки човек е различен и боледува по различен начин. Важно е обаче да се каже, че има един интервал от време, това е между третата и четвъртата и шестата и седмата процедура, когато организмът се пречиства от шлаките.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?