Подай сигнал

Завод в Пловдив търси 110 работници

Бизнес зона

от ВЯРА ПОРЯЗОВА 30687 прегледа 0

„Каст Футура БГ" има намерение да назначи още 110 служители до края на годината. Компанията, базирана в Южната промишлена зона на Пловдив, е специализирана в производството на части за бяла техника - термодвойки, горелки, керамични свещи, запалки, таймери и др. Работниците вече са около 500, след като в началото на годината съставът в едно от производствата беше удвоен.

Режимът на работа е двусменен, първите започват в 5.30 ч., а вторите завършват в 22.30 часа на 5-дневна работна седмица.

Транспортът от съседните населени места в извънработното време на обществения превоз е за сметка на работодателя. Заплати не се посочват, но от корпоративната фейсбук страница на компанията става ясно, че се раздават парични премии два пъти годишно, плюс ваучери за храна ежемесечно.


Обичайно ваучерите за храна са на стойност до 60 лева, защото само до тази сума не се облагат с данъци и осигуровки.


"Каст футура БГ" има подразделения в Пловдив и Горна Малина и е собственост на американската компания Robertshaw от края на миналата година. Тогава цялата италианска група бе продадена.

Коментари


Сигурно става въпрос за дебели пари-пък няма желаещи - много странно .

Да посочиш заплатата на банустанеца е светотаство, сакън некой да не земе да не дойде хахахах

Преди 7-8 години даваха 350-400 лв при средна за Пловдив тогава 600-700 лв. Тея май си стоят на същите заплати и ще има да търсят роби много време. А каква мизерия е вътре, не е истина...

Минималната заплата от 120 лева 1985г. е равна на 600лв. сига. Ееее???

Нищо не става от тая фирма бая време ще търсят като не могат да си задържат хората

Това реклама ли е що ли? Работници се търсят с пари или с повече пари. Италианци, американци все евреи. Измамници и експлоататори.

Ако дава 500лв ще има да търси още бая времв

Да работя като животно за 500 стин Леа ко не ама не ко , по добре да чопля семки отколкото да съм роб в собствената си държава ...

в България робовладелеца иска работника да му плаща а не обратното собственика да плаща на подчинения си , но заблудени агънца винаги ще си намират държавата ни е скапана

Като се научат да плащат добре, тогава ще има работници! Нали от чужбина щяха да идват! Ай де да видим има ли в света такива балъци, като нас?

Заплатите са далеч под средните за страната с изключение на шефските! Търсят се роби за денонощна работа....

Това е в правителството там даже и големи премии си раздават

А ИМА ЛИ РАБОТА КЬДЕТО ДА НЕ РАБОТИШ А ДА ТИ ПЛАЩАТ,ТОВА СЕ ТЬРСИ ОТ СЕГА ОТ НАШАТА ЗЛАТНА МЛАДЕЖ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ТЕ ЩЕ ГО ЯДЬТ НА НА СТАРИ ГОДИНИ.

нашите младежи са мьрзеливи,не им се работи,само устите им работят,да пьтят глупости и мръсотии,и щом тати носи а мама меси,защо да ходи да се изморява.

Сами да си работят

Ако бачаш-дават,ако имитираш-го лапаш. Основен закон при капитализма.

а заплати дават ли?