Защо тази секс поза плаши всяка втора жена?

Някои секс пози могат да бъдат доста по-смущаващи от други. Това е така, защото изискват повече усилия и най-вече липса на срам от половинката.

Коя обаче е най-плашещата и страшна поза за секс?

Неотдавнашно проучване, показа доста шокиращи данни. Според него повечето хора са уплашени от една определена поза и точно заради това я практикуват изключително рядко. Ако трябва да бъдем по-конкретни, става въпрос за 42% от мъжете и цели 56,8% от жените.

Проучването всъщност е проведено във Великобритания, а така страшната секс поза, е така наречената „69”. Повечето мъже се притесняват от трудната маневра, която трябва да направят, а дамите на свой ред казват, че са прекалено нервни, за да интимничат точно по този начин.

Оригиналът на позата изисква мъжът да е изправен, вдигнал дамата с главата надолу. След това двойката започва да прилага орални ласки на половинката. Въпреки че това звучи малко трудно, резултатите наистина могат да ви разтърсят.

Най-добрият начин да започнете да опитвате с тази поза е на леглото. След като заемете нужната поза, мъжът може да се опита да се изправи или като втора крачка да седне.

Добре е, когато тръгнете да се изправяте, да прегърнете половинката през кръста. Това ще ви донесе стабилност. Внимавайте, защото позата може да бъде наистина опасна.

Дори и представителят на силния пол да издържи дълго прав с дамата си, то трябва да се помисли, че не е много разумно който и да е човек да стои дълго време с главата надолу.

В краен случай, винаги може да си доставите почти същото удоволствие от ‘69’ и докато сте легнали.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?