Защо Слави Трифонов отсвири купона на bTV СНИМКИ

Телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов бетонират позициите си в Би Ти Ви. Двамата снимат „Фермата” и „Папараци”, а скоро ще зарадват зрителите и със сериала „Слънчев бряг”. На бляскав купон вчера вечерта шефът на първата частна телевизия в България Флориан Скала обяви новината за филма, без да навлиза в повече подробности, пише Hotnews.bg.

Още в началото на лятото медията разкри, че сериалът се снима край морето с участието на Иво Аръков, Явор Бахаров и Бойко Кръстанов и разказва за вечния купон в курорта откъм лъскавата, но и тъмна страна на обитателите му. Най-вероятно той ще тръгне другата година, след края на сериала, който се излъчва в момента „Скъпи наследници”.

Куп звезди уважиха празненството на Би Ти Ви, начело с менторите от „Гласът на България” Иван Лечев, Поли Генова и Камелия, която изглеждаше прекрасно в ултра къса рокля. Водещи бяха Деси Стоянова, Сашо Кадиев, Натали Трифонова в секси черна рокля с презрамки.

На купона бяха и другите две синоптички на медията. Стаси Цалова, която се върна на екран преди броени дни, демонстрира перфектна фигура след второто раждане и нова прическа. Водещите на „Тази събота, тази неделя” не сваляха поглед от червената рокля на Деси Стоянова, а продуцентката на новините Гена Трайкова показа, че няма нищо общо в публикациите, че се е запуснала. Тя изглеждаше по-елегантна от всякога в къса рокля, а на подобна дължина се бе спряла и Цветанка Ризова.

В бяло бе решена роклята на спортната водеща Николета Маданска.  За доброто настроение се погрижиха звездата от „Скъпи наследници” Орлин Павлов и Графа, а гостите замезваха с квалитетни напитки и екзотични хапки като патешки дроб с шоколад. Слави Трифонов не уважи празненството, а Флориан Скала обяви, че ремонтът на студията ще приключи до Нова година. Дали тогава Трифонов ще получи старото си студио или ще остане в теснотията, предстои да разберем. 

 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?