Започна продажбата на билети за „Сцена на кръстопът“

„Куфарчето“ в Мол Пловдив и касата на Драмичния театър ще работят специално за почитателите на „Сцена на кръстопът“ от днес. 

Любителите на театралното изкуство ще могат да си закупят билети на място, съобщиха организаторите на фестивала.  Специално за тях касата на театъра ще отвори врати в 10 часа, а час по-късно ще заработи и „Куфарчето“.

Тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът“ ще предложи на публиката селекция от най-добрите театрални представления на националната ни сцена. Форумът ще бъде открит тържествено на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър със спектакъла „Ромео и Жулиета“ на балет „Арабеск“. 

До 24 септември, когато ще  закрием фестивала с една специална вечер за юбилея на основателя на „Сцената“ проф. Стефан Данаилов, ще видим спектакли на Народния театър, театър Българска армия, Сатиричния театър, театър „Азарян“ в НДК, Малък градски театър „Зад канала“, Младежкия театър, театър „София“, Театър 199, Хасковския, Плевенския и Бургаския театри. Ще посрещнем гостите от Националния академичен драматичен театър „М. Занковецка“ от Украйна. Подборът от представления ще ни срещне с всички най-високи постижения на българската сцена, разказват от екипа на проф. Данаилов.

Цялата програма почитателите на театралното изкуство могат да намерят на фестивалния сайт www.scenatepe.com .

Продължава и електронната продажба на билети през платформата на Пловдивския драматичен театър на адрес:  https://tickets.dtp.bg/Account/Login.aspx?ReturnUrl=%2f .

„Сцена на кръстопът“ най-голямото театрално събитие на Пловдив.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?