Задържаха 23-годишен с наркотици в двора на училище

23-годишен пловдивчанин попадна в ареста на Първо РУ за притежание на наркотици. Той бил спипан от униформени служители малко след полунощ във вторник.

Младежът се бил настанил удобно в двора на СУ „Константин Величков“, което се намира на улица „Бугариево“ в Кючука. Служителите на реда проверили документите му, а след проведения личен обиск намерили в младежа пакетче марихуана и гриндер.

Междувременно униформени в областта задържали и младеж, седнал зад волана след употреба на наркотици, както и двама пияни водачи. 24-часова мярка за неотклонение била взета и спрямо 22-годишен от Лъки. В Асеновград той бил спрян от служителите на реда с управлявания лек автомобил „БМВ“ и тестът с драг чек реагирал положително за употреба на наркотици.

Във Второ РУ бил задържан 38-годишен жител на областния град, хванат в квартал „Прослав“ зад волана на лек автомобил „Ауди“ с 1,82 промила алкохол. В полицията в Карлово пък бил отведен 37-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“, засечен в село Кавелово с 1,75 промила. Същия ден

Срещу тримата извършители са образувани бързи производства.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?