За да прави кариера Мис ПУ загърби конкурсите по красота

Синеоката Симона Евгениева се хвърля в бизнеса, красотата била преходна

Победителката в последния конкурс "Мис Пловдивски университет" Симона Евгениева обръща гръб на титли и конкурси, за да се отдаде на другата си страст - бизнеса. Синеоката красавица сподели пред "Марица", че вече се е отдала изцяло на кариерата си. Симона работи в голяма фирма, занимаваща се с търговия и логистика, и мечтае някой ден самата тя да стане мениджър или управител на международна компания.

 

24-годишната пловдивчанка е твърдо убедена, че красотата е преходна, и затова заляга здраво над учебниците. Наскоро тя се дипломира с отличие като бакалавър международни отношения, учи и магистратура, свързана с мечтаната професия - международна търговия.

 

След работно време Симона обича да спортува - кара ролери, играе тенис и редовно се поти във фитнеса. Но най-вече предпочита да чете, предимно книги за бизнес, а настолното <210> списание е "Форбс". 

 


Студентката призна, че е социална личност и има много приятели, с които често разпускат по кафенета, ресторанти и барове. Любимите <210> заведения са "Миконос" и "Хепи", а в петък вечер може да я засечем предимно в "Галакси" или "Бушидо".

 

Миската сподели, че в момента няма човек до себе си, но не би я грабнал мъж без чувство за хумор, добро сърце и културни интереси. След 10 години Симона се вижда като успяла бизнес дама, със стабилен партньор до себе си, пътуваща по всички интересни и екзотични места, които още не е посетила в България и чужбина.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
А

А

13.06.2019 | 20:12

Може ли да качвате снимки, на който главата на човека е изрязана!?

Отговори
0 0
Бумеранг

Бумеранг

13.06.2019 | 11:30

Мечтиииии. Още не е разбрала колко е брутален светът. Нищо розово не я чака. Българската действителност е брутално изродена. Късмет в живота!

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?