Взрив в мрежата! Вижте Гала преди 30 години

Водещата на "На кафе", някога беше просто момиче на късмета

Преди 30 години тя все още е далеч от славата и популярността, на които се радва днес като една от актуалните дами в българския ефир.

Каква е била водещата на предаването "На кафе" през 90-те година на миналия век, ни припомни архивна снимка, направена в студиото на първата телевизионна игра, завъртяла се в родния ефир.

Гала започва телевизионната си кариера като момиче на късмета в шоуто "Супершоу Невада", излъчвано тогава от БНТ.

 

В средата на архивния кадър е Ася Статева, една от водещите на формата, която обаче така и не достигна славата на своя предшественик - Къци Вапцаров.

Вляво от нея се намира група от три момичета, а в средата е Гала. Наскоро тя коментира, че никога не е била стажантка в телевизията, а направо скочила в дълбокото като водеща, при това на живо.

Работата ѝ в шоу „Невада” обаче, си е чиста проба стаж, защото в него нейната работа бе да се усмихва и да позира пред камерите около колелото на късмета. С просто око се вижда, че Гала е запазила стройната си фигура от преди 30 години, но съвсем нормално е променила прическата си. Гала днес празнува рожден ден на работа.

Тя стана на 52 години и получи любовно послание от любимия си мъж Стефан."Тя е Гала, но за мен е синоним на ЛЮБОВ; минахме през много и различно, а днес — на рождения ѝ ден — пожелавам на всеки да изпита същото!", написа бившият участник в "Биг Брадър", пише hotnews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?