Подай сигнал

Взрив: Криско най-после си призна, че ще става татко СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип Марица 619 прегледа 0

Криско най-после официално призна, че ще става татко. Вчера рапърът представи новата си песен „Да или не“, където във видеото показват корема на на бременната му приятелка, пише сайтът Lupa.bg.


Габровецът ще стане татко в края на лятото. Гаджето на рапъра – Цветелина Петрова, няма търпение да стане майка. Бъдещите родители обаче за момента не планират да се оженят и да подписват официален брак.


В момента танцьорката Цвети е в средата на шестия месец на бременността. До сега бъдещите родители криеха щастливата вест от суеверие. Сега за първи път официално признават клюките, които се носеха от месеци.


Криско отдавна признаваше, че е готов да създаде семейство и да стане баща. А и защо да не бъде, след като кариерата му върви повече от добре и е финансово подплатен.

Припомняме, че преди да срещне Цвети Петрова, рапърът имаше няколко години връзка с плеймейтката Ася Капчикова. Двамата уж бяха лудо влюбени, но впоследствие се разделиха като вината за това се приписваше на Асето.

Тя и до момента го раздава свободна и предпочита да си гледа живота, вместо да се обвързва с някой мъж. Последният й приятел Живко отдавна вече е натирен от живота й като след него тя не е показвала нов партньор до себе си.

Коментари


е кри.ко - чупи го оня щиг.ец.