Взехме си последно сбогом с Иван Вуцов СНИМКИ

Стотици, сред които десетки ветерани на Левски и легенди на българския футбол, се прощават с починалия на 79 години Иван Вуцов. Траурната церемония започна малко преди 10 часа на стадион „Васил Левски“. Както вече съобщихме, президентът на БФС Борислав Михайлов и Емил Костадинов бяха сред първите, които си взеха последно сбогом с Вуцов.

След тях започнаха да пристигат още именити бивши футболисти, сред които Наско Сираков, Божидар Искренов, Емил Кременлиев, Даниел Боримиров, Пламен Гетов, Андрей Желязков, Стефан Грозданов и много други. Още от ранни зори до ковчега на своя бивш колега и приятел са Кирил Ивков, Сашо Костов, Георги Цветков и други от славните „сини“ футболисти.

На мястото има множество поднесени венци и цветя от представители на различните футболни клубове и други спортни организации.

На траурната церемония присъства и новият шеф в Левски Павел Колев. Последно сбогом с Иван Вуцов си взеха директорът в ЦСКА Пламен Марков и бившият президент на ЦСКА Валентин Михов.

Много мъка, сълзи и цветя има на поклонението. Всички са категорични, че България се раздели с едно от най-големите имена в историята на футбола ни.

източник: Блиц

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?