Въвеждат ограничение от 90 км по част от AM „Тракия”

От днес на автомагистрала "Тракия" в цялата отсечката от Чирпан до Стара Загора е въведено ограничение 90 километра в час. То е заради неравностите по пътя, съобщава БТВ.

Неравностите по магистралата от Пловдив към Стара Загора са доста, но ограничението за движение с 90 км  важи за 40 километра от трасетo – от 168 километър, който започва малко след отбивката за магистрала "Марица" и продължава до 208 км.

Табелите, указващи, че трябва да се намали скоростта до 90 км в час, са разположени на всеки два километра от ограничения участък.

Въпреки това част от шофьорите признават, че са минали близо 40 км. подскачайки по пътя, без да забележат табелите, други са недоволни, че трябва да намалят скоростта заради лошия път.

 Шофьорите недоволстваха, че проблемът не се решава с ограничение, а с ремонт. Неспазващите ограничението ги чакат глоби от КАТ, които вече снимат в участъка, разказаха пътуващи.

Колко време ще трае ограничението и кога трасето ще бъде ремонтирано са въпроси, на които от АПИ не отговориха в почивния ден.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?