Въоръжени крадци нападнали дома на Ваня Червенкова

Бизнес дамата Ваня Червенкова застава твърдо зад пловдивския лекар д-р Иван Димитров, който гръмна Жоро Плъха в имота си.

И чрез социалните мрежи, и чрез националните телевизии тя не спира да защитава доктора, обвинен за убийството на крадеца. Оказа се, че Червенкова има основателна причина да скача така ожесточено срещу влизането с взлом – самата тя цели три пъти е ставала жертва на въоръжен грабеж, като последния път била в къщата заедно с дъщеря си, писа „Шоу“.

През последните две години в дома на Ваня три пъти влизали въоръжени. При последното им „гостуване“ тя стояла 40 минути и наблюдавала как действат. Не искала по никакъв начин да сигнализира, че си била вкъщи по време на взлома. Изпаднала в истински шок при мисълта, че може да участва отново в престрелка, без да знае дали съдбата ще бъде толкова благосклонна към нея както първия път.

Откраднали й пари и ценности, които намерили в дамската й чанта.

„В такъв момент човек е под такова афектирано състояние, аз не можех да звънна, аз не можех да реагирам, бях вцепенена от ужас“, споделя тя. Бизнесдамата не може да забрави датата 27 юли 2003 г., когато на изключително оживен пазар във Варна е простреляна с 6 куршума пред очите на 8-годишната си дъщеря.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?