Втори ден без следа от бруталния убиец на Милена ОБЗОР

Второ денонощие без следа от мъжа, заподозрян за убийството на 38-годишна жена в Костенец. През целия ден полицаи и жандармерия търсят Стоян Зайков по суша и въздух, предава Нова Тв.

През целия ден полиция и жандармерия претърсваше адреси, които може да са свързани със Стоян Зайков и обхождаше райони в планината край Костенец – село Костенец, лагери, землища, изоставени постройки. Хеликоптери също са обходили района, и всички обходени кътчета са заснети. Полицията е получила 6 сигнала за него. Всички те са проверени.

През днешния ден органите на реда стигнаха и до имот в село Горна Василица. Знае се, че той е имал наследствени такива. Близките на заподозрения не са го виждали скоро. Изненадани са от постъпката му. Бай Стефан е роднина на Стоян. Издирваният му е племенник. „Притесняваме понеже майка му е На мойта жена на сестра дъщеря. Не е приятно. Ние сме потресени край племенницата тя болна трудоустроени майка му в къщата на баба си и дядо си на балдъзата. Не съм го виждал, откак почина балдъзата”, обясни той.

Стоян се е разделил с жена си преди около две години. В Костенец убийството е основна тема на разговори между хората. Някой са притеснени от случката, други търсят обяснение за постъпката на Стоян.

Според негова съгражданка той от малък си е по нападателен по лош от малък. Кметът на града и полицията си работят заедно в издирването на заподозрения за убийството. „С органите съдействаме много добре държим връзка с началника на районното управление  . Високопрохосима техника за обход на планинския район”, обясни кметът на града Радостин Радев.

А от полицията информират, че в издирването се използва целия технически ресурс, с който МВР разполага.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ддс

ддс

12.05.2019 | 01:00

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?