Война в Нова! Гала се смрази с най-скъпоплатената водеща

Тежка война е избухнала между Гала и водеща от Нова телевизия.

Ани Салич и лицето на „На кафе“ не си говорели от 2014 г., когато за последно Салич се навивала да гостува в предаването на блондинката. Оттогава отклонявала всички покани най-директно и отказвала да вдига рейтинга на съперницата си.

Преди дни самата Ани потвърди за напрежението между нея и Гала, отговаряйки на гневен коментар на зрител в социалните мрежи, който се възмущава как е възможно на русокосата телевизионерка да й се дават 3 часа ефирно време от понеделник до петък, а любимката му Салич да трябва да се ограничава само в рамките на новините и да не й се гласува доверие да реализира по-светски формат, пише „Ретро“.

„Не съм аз програмен директор на телевизията“, отсече лютата благоевградчанка, което се възприе от феновете й като намек, че ако заема този пост, нещата ще стоят по друг начин.

Битката между двете започнала още през 2014 г., когато на новинарката й било съобщено, че дамското й токшоу „Извън новините“ пада от ефира на Нова. Тогава от ръководството на медията били категорични пред Салич, че не им трябвал втори формат, който да дублира съдържанието на „На кафе“ и да подкопава рейтинга му, а Ани се почувствала безкрайно обидена.

Ани била убедена, че нейната концепция е в пъти по-добра и не е съгласна  авторската й идея да бъде сравнявана с един обикновен клюкарник, за какъвто смятала „На кафе“.

Всеизвестен факт е, че екранната половинка на Ники Дойнов не мели брашно с нито един от колегите си, смятайки се за най-велика и недосегаема. Ани дори все още продължава да води класацията за най-скъпоплатен кадър в Нова тв. Тя взима по 12 бона месечно, докато Гала прибирала само 10 000 лв.
 

 
 
 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?