Подай сигнал

Водеща от bTV с разтърсващ разказ за развода си

Лайфстайл

от Екип Марица 4046 прегледа 0

Водеща от bTV с разтърсващ разказ за развода си

Преди няколко години Мария Силвестър и Силвестър Силвестъров се разведоха, а раздялата им се отрази много пагубно на култовата актриса и тв водеща.

Тогава и двамата останаха разочаровани от медийните спекулации и запазиха мълчание за истината във взаимоотношенията си. Тези дни обаче Мария, която е водеща в социалното предаване "Бригада Нов дом" по bTV, сподели нещо, от което всичките й приятели настръхнаха.

Актрисата с убийствено сините очи сподели в личния си фейсбук профил снимка, правена преди три години и един болезнено откровен разказ заедно с нея.

„Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало.

Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен - ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя”, пише тв водещата. И добавя:

И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж, за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат.

Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!”.

Под поста на тв водещата логично се изливат десетки мнения на реални и виртуални нейни приятели. Морална подкрепа й оказва й "Мис България 2000" Магдалина Вълчанова, която пише: "Респект, Мария! Приемам този пост като личен поздрав. Силата на майката е нещо, което един мъж никога няма да разбере. Бъди благословена и все така напред и нагоре! show.blitz.bg

Коментари