Водеща от bTV изригна за Кубрат Пулев, стана страшно

Вече седмица всяка българска медия, че и редица международни, дискутират разразилия се скандал след „целувката на Кобрата“. След като разгроми Богдан Дину родния боксьор Кубрат Пулев даде интервю пред репортерка Джени Суши. В края на разговора Кобрата обаче целуна по устата цицорестата репортерка.

Тя видя „тормоз“ в негово лице и реши да си наеме адвокатка.

Родна репортерка и водеща от bTV обаче направи доста интересен коментар за случката, в който направо попиля Джени Суши.

Водещата на „Преди обед“ по bTV Деси Стоянова написа следното в личния й фейсбук профил (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Суши не е и мой тип жена. Не симпатизирам на жени, които изглеждат и се държат все едно единственият смисъл на съществуването им е да привличат мъжко внимание. Очевидно от съобщеното до момента на Джени й е отнело известно време, за да осъзнае постъпката на Кубрат Пулев като проблемна. Целувката не й е попречила да отиде на купона, на който й е била в кърпа вързана нова среща с него. Което прави лошо впечатление и оправдава всички размисли в стил „търсила си го е“. 

САМО, ЧЕ това само по себе си не означава, че е ок да налиташ да целуваш някой, на когото даваш интервю, и то по устата. Това е принципно положение. 

А най-тъпото е, че цялата история налива вода в мелницата на тезата, че темата „сексуален тормоз“ като цяло е плод на женски измишльотини и неоснователни претенции на някакви … (всеки попълва според степента на цензурност или нецензурност на изразните средства, които ползва обичайно), които са си го „търсили“ и са си го „намерили“, а после са тръгнали да се оплакват. Така жените, които стават реални жертви на сексуален тормоз, все по-малко могат да разчитат на това някой да им повярва, а още по-малко да ги разбере. Което е и тъжно, и страшно“.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?