ВМРО на кметска сгледа със Славчо Атанасов тази вечер

Градското ръководство на ВМРО-БНД в Пловдив начело с лидера Борислав Инчев ще се срещне тази вечер с депутата Славчо Атанасов, за да реши окончателно дали ще го подкрепи в битката му за кмет на Пловдив.

По-рано днес с прес-съобщение бе съобщено, че утре в 12 часа в хотел „Тримонциум“ ще бъде обявена официално неговата кандидатура в присъствието на националните ръководства на НФСБ и ВМРО-БНД.

Борислав Инчев обаче опроверга информацията и обяви, че досега не е проведена среща между двете патриотични формации и те не са се договорили окончателно. „Тази вечер ни предстоят разговори със Славчо Атанасов и след това ще можем да решим окончателно дали ще има патриотична коалиция и той ще бъде общият ни кандидат за кмет на Пловдив“, обясни пред „Марица“ Инчев. Той допълни, че е бил изненадан от съобщението за официалното издигане на Атанасов, при положение, че двете страни изобщо не са се срещали.

Лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов няма да присъства на утрешното събитие поради служебни ангажименти. Ако воеводите си стиснат ръцете с НФСБ, в Пловдив ще пристигне друг член на националното им ръководство.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
До "Войвода"

До "Войвода"

05.08.2019 | 21:18

Как защо бе майна? Не е ли ясно? Славчо е най-гнусният политически тарикат появил се на пловдивската политическа сцена. Че той с мегаломанските си претенции разцепи ВМРО и на национално и на местно ниво. Билизо 5 години Каракачанов не можеше да си стегне партията, младите я бяха напуснали. Докато Славчо беше в тая партия тя затъваше все повече и повече. И като видя че за нищо не става избяга при Валерката от Бургас в НФСБто! Боже такова гнусно лайно ВМРО не е виждало за 120 годишната си история. Това е човека с най-малко капацитет и най-голяма самочувствие, ама че е без покритие, голяма работа! Сега дори тия патриоти дето ще гласуват за него ще го направят с отвращение.

Отговори
0 0
"Воивода"

"Воивода"

01.08.2019 | 07:38

Славча, Славча, защо не починеш бе човек. Въртиш се из политическите централи и ревеш да те подкрепят. На въпрос от коя партия си, казваш че си патриот. Всички българи също сме патриоти, но вярваме в някой идеологии. А ти??

Отговори
1 1
Славчо от Карлово

Славчо от Карлово

31.07.2019 | 22:23

Олигофрени ще се преброяват. Славчо вече е омръзнал и на себе си с вечното си реване. Освен всичко друго е и предател Ако местното ВМРО го подкрепи край с него. Мьиекащото мекотело ще го довърши.

Отговори
1 4
здравчева

здравчева

31.07.2019 | 22:09

По смешни сте дори от сайта пикЦЕНЗУРА !!!!!!!

Отговори
1 3
Нашчият кмет

Нашчият кмет

31.07.2019 | 21:00

Славчо ще бъде кмета на Пловдив .

Отговори
13 2
Комитов

Комитов

31.07.2019 | 19:43

Ощипана мома е работата. Първо го номинират, сега пък не го искат... Да си погледнат социологията, пък да преценят могат ли скочи барата.

Отговори
7 0
ХА хА ха

ХА хА ха

31.07.2019 | 19:36

Да се смея ли или да плача ? Те го издигнаха още преди Славчо да е решил дали да се бори пак за кмет ! Сега искат договорки СЕЩАЙТЕ СЕ

Отговори
9 1
чеп за зеле

чеп за зеле

31.07.2019 | 19:28

Инчев оправи Южен, сега е ред на Пловдив...охх мамоооо

Отговори
11 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?