Подай сигнал

ВМРО хареса Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

Власт

от РУСЛАН ЙОРДАНОВ 1169 прегледа 0

Атанасов е единственият кандидат с шанс за успех, заяви Сиди

ВМРО започва преговори с НФСБ за издигането на Славчо Атанасов като общ кандидат за кмет на Пловдив в рамките на патриотична коалиция. Това съобщи на пресконференция депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Той допълни, че Атанасов е единственият кандидат, който има шанс за успех. Ако НФСБ не приеме предложената от войводите програма за управление на общината, те ще преговарят за общ кандидат-кмет и листи с останалите партии в града без ДПС.

Сиди подчерта, че Иван Тотев с надменното си отношение към града и политическите сили сам е причинил неизбежното си оттегляне. Програмата на ВМРО предвижда построяване на нови детски ясли и градини, грижи за зелената система и качеството на въздуха и благоустрояване - паркинги и вътрешноквартални улици.

Коментари


Тука сте забравили, ама Гергата разправяше следното - "...Славчо е много добро момче, като ми потрябва, викам го в офиса и веднага ми идва на крака, каквото му кажа това прави! В неговият 4 годишен мандат изтече времето за обжалване на Чомаковото решение на Общинския съвет да ми подарят Общинските дялове на Панаира, и на "Старият град". Пръста си не мръдна да ги обжалва. Даже Славчо ми даде без пари Общинските разсадници за цветя и после ги купуваше на тройна цена от мене! Как моята организация на БСП да не гласува за него! Винаги ще го подкрепим! Ашколсун, Машалла, Афферим!

Ако Тотев НЕ се беше оттеглил нямаше кой да го бие! А Бат Бойко още веднъж след 2007 май ще подари града на някой с психични проблеми и ще си яде гъза още 4 години също, както тогава! И на Славчо и на Инчев беше ясно, че ако Тотев беше в играта, те и двамата са аут и всеки щеше да се кандидатира поотделно и един срещу друг, а сега виждат реални шансове и ВМРО се унижи да предложи тоя дето ги направи дармадан и избяга в НФСБ за Валери Симеонов! Абе и в двата лагера голям срам!

Групова снимка на олигофрени, подкрепящи друг олигофрен.

Каменов, омекнала ти е шапката, браточка, не се напъвай повече, да не схраснеш некоя мозъчна гънка...

Моля, уважаеми Пловдивчани, преди да пишете вашите компетентни мнения и задълбочени анализи по местно управление, стоете на сянка, а не на слънце, някой от вас са сериозно слънчасали и може да има необратими процеси. За споменатите партии в Пловдив е достатъчно да имат общински съветници...

Тука сте забравили, ама Гергата разправяше следното - със Славчо за нищо не можеш да се разбереш, не ще да вриза в схеми. Виж, Иван е добро момче, с него веднага се разбрахме.

Ще поискаме от новия кмет Славчо Атанасов да вдигне паметник на свети архикрадец Иван - крадливого торнадо

Аве, гербета нещастни, къде сте тръгнали, бе, Славчо ли даде 43 милиона на червената свиня Гергов за два декара дупка във Варна , а?

Тука само червени утайки мастурбират зад компа...баси ретардите умрели хахаха

На кого ще построи памЯтник Слафчо сега? Сега сериозно. Да внимава пак да не свали гащи пред червените боклуци както го стори когато беше кмет на Пловдив

ТОВА Е БЪДЕЩИЯТ КМЕТ НА ПЛОВДИВ!

СЛАВЧО ТОЧНИЯТ ЧОВЕК , ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ИВАНЕ !

"патриоти" които се прегърнаха с ГЕРБ и ДПС за загробващата сделка за ф-16 !!!! Плюя аз на таквиз мекерета, майна !!!

Сега се сещам - Тотев: Мен никой нимой ма пипне! Ко стана, веее, а? Както Бойко каза: Ония в Пловдив не ме разбраха! И как да те разберат, то се иска акъл за таз работа.

Ямаков, бъди сериозен, търси си работа, че сте на уволнение всичките.

Хо-хо, Славчо казва, че най-важното е да се смени модела Тотев. А не да се замени едната крадлива маймунка с другата. Това, че Тотев няма да е кандидат, не значи, че моделът се променя, напротив, остава си, защото Тотката ще е шеф на партията. Зико какъв кандидат ще бъде, след като Синковеца ще му е началник. А?

Хе - хееее, Славчо на Гергов не даде абсолютно нищо. За разлика от Иван Тотев, който му даде обществена поръчка за пълнене на дупки в "Тракия" още през есента на 2011 година, веднага, след като стана кмет. На следващата година му даде други поръчки за Пътища - Пловдив общо за 4 милиона и половина. И това беше само началото. Така че за Гергов да не говорим, щото не е във полза на герберугите.

Как лазеше и целуваше ръка на Гергов като беше кмет. А сега голям патриот! Пази боже от такива!

СЛИВЧО КАЗА ЧЕ ТРЯБВА ПРОМЯНА.НАЗНАЧЕНИТЕ ПАТРИОТИ ПАК ПРИТОПЛЯТ СТАРА ВКИСНАЛА МАНДЖА.ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАКВИ БЕЗУМИЯ СЪТВОРИ ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ.ВСЯКА СУТРИН СВИКВАШЕ СЛУЖБИТЕ ЗА СВОДКА ЗА БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ С ЖАМАХИРИЯТА.ВИЖТЕ МУ ПРАЗНИЯ ПОГЛЕД НЕ СТАВА ЗА НИЩО И ЗА ТОВА Е УДОБЕН НА КУКЛОВОДИТЕ ЗАД СЦЕНА

Славчо Атанасов: Единствената причина да се кандидатирам за кмет е балотаж с Иван Тотев... Ха-хааааааа.... Ха сега да чуем каква е причината да се кандидатира , щом Тотев няло да участва...

Славчо няма да има проблеми със закона, 200 проверки му направиха гербаджиите с надеждата да намерят нещо, каквото и да е, и не можаха, защото той не крадеше. Затова имаше за града.

Това е кмета на Пловдив !!!!Но , ако не въведе правилата на играта , ситуацията ще се повтори !!!!Дисциплинирането , на народ и институция става само , чрез закона!!!

А кого да номинират? Ральо Ралев или Иван Тотев. Маминият синковец унищожи идеята и хората на ГЕРБ. Превърна ги в символ на най-уродливото и грозното, което се е случвало на Пловдив. Нямат никакъв шанс. Но градът ни има, шанс да се изправи отново на крака и Славчо е единственият, който може да свърши тази работа.

ВМРО много добре са преценили, че Славчо е победителят наесен. И съвсем правилно го номинират. Обединени ще спечелят.

ООО, лайнометите на Тотев се задействаха. Абе, пичове, тичайте при мама Роза да ви намери работа в хотел Империал, че вашият кораб потъна вече. Оставете го Славчо, неговата е ясна, наесен ще трябва да вади града от батака, който вашите синковци оставят.

Щом са се харесали нека се земат. Пък после да се види - кой отзад, кой отпред. Кой отгоре, кой отдоле. Мир, любов и пълни гушки.

Как може пак славчо? Божееее тоя изпърдян човечец! Акъл нямате

Поредното унижение за вмро, както о за пловдивчани. Баси жалкия Славчо, вие луфи ли сте бе?

Сиди Сиди ако не са дпс отдавна да бяхте в бунището на историята нямаше да помиришете властта.

Илинденските жеги не подминаха и пловдивските войводи. Кво ви става ве майни? Да издигате лицето (задникот) Славчо за кмет. Толкова ли я закъсАхте? ЗКПЧто, дето от години работи против Организацията? Тоя път, да знаете, води надолу, ама много надолу.... Е, освен ако предложението е такова, дето не може да се откаже...