ВМРО-БНД искат премахването на гей билбордовете в Пловдив

Каракачанов: Природата е определила нещата – мъж не може да роди от мъж

Пловдивската организация на ВМРО ще изпрати още утре сутринта до градските власти писмо, в което ще настоява да се свалят билбордовете, чието съдържание  противоречи на общоприети ценности. Става дума за билбордовете с еднополови двойки, които разбуниха общественото мнение не само във Варна и Бургас, но и в Пловдив, пише дисинюз.бг.

„И Пловдив попадна в капана на гей обществото и тези 200 хил. евро, които бяха изхарчени за тези билбордове, можеха да бъдат похарчени за бебешки кувьози. Един такъв кувьоз струва 6500 лв. Вместо да дадат тези пари за кувьози, от ЕС ги дават за педерастка пропаганда“, заяви пред журналисти в Пловдив депутатът Александър Сиди.

Според Каракачанов периодично обществото се дразни с подобни теми

0

„Това е една абсолютно нелепа инициатива. Не виждам защо трябва да се провокира обществото с такава тема точно преди християнските празници. Решихме всички проблеми с демографията, с грамотната раждаемост, с това, че една немалка част от циганчетата, а за съжаление и доста българчета не ходят на училище, че сме една застаряваща нация и решихме да си угаждаме на капризите и да правим кампании за гей толерантност“, заяви лидерът на ВМРО-БНД и вицепремиер Красимир Каракачанов. И добави

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?