Подай сигнал

Влогърка се ожени за почти три пъти по-възрастна журналистка

Лайфстайл

от Екип Марица 1533 прегледа 0

Снимка: Гугъл

В Лондон 24-годишна влогърка, популярна в портала YouTube – Юлия Зелг, сключи брак с 61-годишната политическа журналистка Айлин Де Фрист.

Двете дами се запознали благодарение на популярното приложение Tinder и често биват бъркани с баба и внучка, пише „Дейли мейл”. Около година, след като се срещнали, двете дами решили, че трябва да скрепят любовта си, като сключат брак една с друга.

Роднините им ги подкрепили в това решение и начинание, въпреки че майката на влогърката е с цели осем години по-млада от избраницата на щерка си.

Куриоз или не, сватбата е вече факт. На нея двете дами са отишли до олтара с бели рокли и розови коси. Церемонията не бе пищна, но определено кадрите от венчавката привличат погледите.

Източник: blitz.bg/

Коментари


Упадъка на цивилизацията!

Че са лесбийки разбрахме.Но аз лично не разбирам влечението на младата и стройна мома към тая дърта и дебела лелка.Нямаше ли други готини лесбийки!?

марица=вагина

Не знам защо, но като чуя или чета думата влогърка и веднага получавам асоциация с вагина... хахахаха

Само това и липсваше на Истанбулката - педофилия сред лесбийките. Трябва да се предвидят наказания и да се върне в парламента за преразглеждане без ситен шрифт. Да се предложи специален член за сключване на съюзи с фиксирана възрастова разлика, естетичен външен вид и др. поправки

Glupava rabota

Да ви е.а и новината. ;)