Подай сигнал

Вижте в кой град трябва да живеете според зодията си

Лайфстайл

от Екип Марица 1465 прегледа 0

Вижте в кой град трябва да живеете според зодията си

Множество класации са измислени за най-подходящите за почивка места според зодиите, но кои са градовете по света, подходящи за постоянен живот?

На този въпрос предлага отговор американската астроложка Дженифър Ейнджъл, пише мениджър.бг.

Астроложката посочва списък с градовете, най-подходящи за живот за всяка зодия. Списъкът е предназначен за онези, които „като че ли не чувстват, че градът, където живеят и който наричат свой дом, е в действителност техният дом” и смятат, че той може би не е най-подходящият.

Ейнджъл предлага списъка на базата на отличителните черти на всяка отделна зодия.

Телец - Уестпорт, Кънектикът. Телецът е управляван от планетата Венера, така че красотата за него е много важна, както и стабилността. Телците предпочитат обикновено да притежават дом, вместо да го наемат, обичат да „пускат корен” и да не се местят много.

Близнаци - Лондон, Англия. Близнаците имат дълбока жажда да се учат. Те поставят приоритет на комуникацията и „образоването на всички нива”. Обичат да бъдат в градове, където има много и различни неща по отношение на музеи, галерии, представления.

Рак - Чарлстън, Южна Каролина. Раците са много отдадени на дома и семейството. Те умеят да живеят добре, като в същото време рядко превишават наличните си средства - бива ги в спестяването.

Лъв - Ибиса, Испания. Нали знаете поговорката, че тревата винаги е по-зелена на чуждата поляна? Е, Лъвът иска да има тревата и от двете страни на поляната - той очаква най-доброто от всичко. Освен това сформирането на връзки е важно за Лъва - той обича да забелязва и да бъде виждан.

Дева - Стокхолм, Швеция. Девите са маниаци на тема чистота и този баланс е много важен и ценен за тях, така че градовете с чисти улици и повече природа са предпочитани. Да живеят на места, където не е много шумно и е подредено, за тях е идеално.

Везни - Прага, Чехия. Прага е един от най-безопасните градове в света. Съкровище е за много от Везните, защото те обичат хармонията и енергията у дома за тях е важна. Везните харесват красивите фини неща, както и да посещават театри и галерии.

Скорпион - Токио, Япония. Скорпионите са интензивни, напрегнати, енергични. Те обичат да правят това, което е ново и хит в града. Бързи са. По-добри са да бъдат навън, сред всичко динамично, вместо да са зад кулисите.

Стрелец - Ерусалим, Израел. Стрелците са известни с факта, че са много духовни. Страстта им към историята и мистериите правят Ерусалим едно добро място за тях за живот или дори само за посещение.

Козирог - Берлин, Германия. Козирозите са задвижвани от работата си. Семейството и традициите са много важни за тях. Освен това обикновено се нуждаят от малко лично пространство. Обичат да защитават неприкосновеността си и затова биха оценили богатия, добре подготвен за всичко квартал.

Водолей - Остин, Тексас. Водолеят слага общността и приятелите над самия себе си. Освен това обича да дарява за благотворителност и да помага на другите. Малко е чудат. Не следва тенденциите. Предпочита да не живее в твърде регулирани градове и населени райони.

Риби - Залцбург, Австрия. Рибите са позитивни хора, романтици. Много са интуитивни и чувствителни, не могат да виреят добре в места с дисхармония. Затова и не могат да живеят щастливо в градове с висока престъпност.

Коментари