Подай сигнал

Вижте подробности около починалия моторист в Пловдив

Пловдив

от Екип Марица 11363 прегледа 0

26-годишен младеж загуби живота ви в нелепа катастрофа на булевард „Македония“. Сигналът за блъснал се в стълб мотоциклет "Ямаха" е получен на телефон 112 около 16.45 часа днес.

Към този момент тялото на младежа все още е проснато на тротоарните плочки, а само лицето му е завито с парче плат. В 18 часа прилежащата градинка е много оживена и наоколо майки се разхождат с малките си деца.

На мястото има два екипа на полицията, които извършват оглед и изясняват причините и обстоятелствата окол тежкия инцидент, предаде наш репортер. Те са заели едно от платната на булеварда, което изключително много затруднява движението в пиковия час. От другата страна чака специализираният автомобил, който скоро ще репатрира трупа на младежа. От МВР съветват водачите да преминават с повишено внимание и съобразена скорост в участъка на катастрофата.

Мотоциклетът е унищожен, а парчета от него са разхвърляни в района. Събрали са се зяпачи, част от които дават показания пред служителите на реда.

Очевидци на инцидента разказаха пред „Марица“, че мотористът се е движил на висока скорост по булевард „Македония“ в посока булевард „Никола Вапцаров“. По това време от улица „Дрин“ е излизал лек автомобил, който е завивал наляво в същата посока. Шофьорът на колата е видял идващия мотоциклет и му е направил път. Младежът обаче се е ударил в дясното огледало на колата, започнал е да криволичи, загубил е контрол над ямахата и се ударил в стълб.

Свидетелите разказаха, че на мястото веднага е пристигнал екип на Бърза помощ, а медиците са започнали опити да спасят младежа, като са му правили изкуствено дишане. Те обаче само констатирали смъртта на младия мъж.

Екипът на „Марица“ изказва искрени съболезнования към семейството.

Коментари


Все едно слушам клюкарки те пред блока и как може да се гори така за починал човек... Идиоти

Този май беше дилър. Язък за шофьора на автомобила, че сега той ще го отнесе...

Ти си жалко мекотело

По това време в "близката градинка" няма майки, а има помакини с малки помачета - те са свикнали, колят редовно кочове и овце за месо и овча лой. От друга страна ние пловдивчани сме обгазени от овчата лой, с която помаците в Пловдив готвят манджи... А иначе искрени съболезнования на близките!