Вижте палата за 6 милиона лева на Баневи СНИМКИ

Как изглежда имението за 6 милиона лева на Баневи? Къщата е обявена за публична продан от частен съдебен изпълнител и от миналия месец всеки, който има интерес да я купи, има възможност да влезе. Това обаче се случва само с предварително запазен час през частния съдебен изпълнител.


От bTV са влезли в имота като са се представили за сериозен купувач с капитал, който има интерес към имота и иска да го разгледа. 


Дори и със запазен час, на входа охранители проверяват посетителите, които дори са поискали документ за самоличност, макар че не са администратори на лични данни. 


„Къщата на семейство Баневи е много луксозно обзаведена, използвани са скъпи материали, някои граничещи с кич. Разбира се, всеки има собствен вкус за това как иска да изглежда домът му”, разказва репортерката.


От една страна се забелязва, че никой не живее там, защото вече изглежда не така поддържан. По думите на икономката около година никой не живее там, на места мазилката се лющи. Вещите на семейството обаче стоят непокътнати.


Дворът и хеликоптерната площадка в имението не се продават.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?