Вижте момичетата, които искат да останат в любимия Пловдив

Асеновградчанинът запечата абитуриентките на емблематичните места в града

За да разбие мита, че отличниците от пловдивските гимназии обикновено поемат към София и чужбина, фотографът Ванко Стоянов засне пет красиви абитуриентки, които искат да останат в любимия си град. Общото между тях е, че през лятото ще кандидатстват в местните вузове. А майсторът на обектива заложи на патриотизма и избра за фотосесиите им знакови места от Пловдив.

Две от девойките - Велина Атанасова и Теодора Бекярова, разцъфтяха в Стария град. Те твърдят, че не биха напуснали Пловдив за нищо на света. Велина Атанасова иска да учи медицина тук. Хобито  е фитнесът, но заляга здраво и над учебниците по химия и биология. Теодора Бекярова се готви да кандидатства в Пловдивския университет, специалност софтуерни технологии и дизайн. Интересува се от мода и обожава математиката. 

Донна Вълканова избра за място на своята сесия Цар-Симеоновата градина. Тя се занимава професионално с танци, а плановете и са да следва английска филология в Пловдивския университет. 

По време на своите снимки Ани Илиева събра очите на разхождащите се на Гребната база. Харесва животните, но смята да продължи образованието си в АМТИИ. 

Фотосите на Теодора Ботева са направени на Бунарджика. Мястото  е любимо, защото обича природата и всеки ден разхожда кучето си. Целта  е да бъде приета в Университета по хранителни технологии, където ще кандидатства в специалността икономика на хранителната индустрия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?