Вижте колко пари измъкнаха от Гала и Стефан за месец

Гала работи 11 месеца в годината, но от единия месец, в който може да си почива, се възползва максимално. След като бе на Малдивите с любимия си Стефан, от няколко дни водеща заедно с него и дъщеря му отдъхва на круизен кораб, който обикаля Европа. Простата сметка на Hotnews.bg показва, че дотук тя е е изхарчила близо 15 бона за двете пътувания, все в любимите на ботагашите дестинации, при това с най-модерния в момента начин-круиз.

За екскурзията до Малдивите Гала се е бръкнала поне с 8 бона за двамата, но сметката може и да е по-голяма, като се има предвид, че със Стефан бяха настанени в луксозно бунгало с басейн. Най-евтините круизи из Стария континент пък стартират от около 2 бона на човек, но този път с Гала е и доведената й дъщеря, която със сигурност не спи при двамата влюбени и ползва отделна каюта. В цената не влизат разни глезотии като каюта с изглед към морето, бакшиши, слизания на блрего, така че двамата бона са само начална цена. Така сметката отива към 15 бона, при това без екстрите.

Със сигурност Гала се е възползвала максимално от наситената си отпуска и глезотиите, свързани с нея, защото съвсем скоро-в началото на септември, ще се върне на екран с „На кафе“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?