Подай сигнал

Вижте кои са убитите пловдивчани на Пампорово СНИМКИ

Пловдив

от Петя ГАЙДАРОВА 11553 прегледа 0

Стана ясно кои са намерените застреляни в кола в Пампорово мъж и жена. По непотвърдени данни мъжът е Антон Бояджийски. Той е свирил в рок групата "Татко Кристофър", а жената е Николина Попова.

Както Марица.бг съобщи музикант и банкерка на 48 и 41 години са убитите. Те са имали постоянен и настоящ адрес в град Пловдив, съобщиха на брифинг днес прокурор Недко Симов от Окръжна прокуратура - Смолян и шефът на ОД на МВР - Смолян Николай Димов.

Двамата са починали по първоначални данни в интервала от 21 до 23 часа. Намерили са ги синът на кмета на Смолян Тодор Мелемов и двама негови приятели.

Те са спрели , тъй като са видяли кола паркирана до пътя между Стойките и Пампорово с включени габарити.

Помислихме, че е закъсал човек и спряхме да му помогнем. В тъмното не се виждаше. После светнахме с фенерче и видяхме, че има човек вътре. Мислехме, че може да му е лошо, затова да е спрял. Но видяхме, че шофьорът има рана на главата и целият е в кръв. После видяхме, че има и жена. Беше страшна гледка. Подадохме сигнал на 112. Дойдоха полицаи, линейка. Установиха, че хората са мъртви. Тогава дойдоха и други следователи. Доколкото можехме, съдействахме“, каза Тодор.

Както Марица.бг съобщи двамата живеели на семейни начала. Жената била разведена, а мъжът останал вдовец преди години. Всеки от тях има по едно дете - момче и момиче, и двамата пълнолетни. Мъжът не е криминално проявен, нямало данни да е работил на постоянно място, занимавал се с музика. Жената започнала работа като банков служител в Пампорово с договор от два дни.

По случая е заведено досъдебно производство за умишлено убийство, на този етап, каза прокурор Симов. Предстои експертизи да потвърдят дали намерения в ръката в скута на мъжа пистолет е този, с който са застреляни двамата. Освен оръжието са намерени в колата и гилзи, и куршуми

Коментари