Вижте кого спаси Слави Трифонов от глад и мизерия СНИМКА

Слави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С присъединяването си към звездния екип на шоуто през 2007 г., актьорът възродил кариерата си и се завърнал на театрална сцена. Това призна самият той, като не спести подробностите как доста дълго време бил без работа и дори се записал в Бюрото по труда.

Одисеята на Мариан Бачев започва след напускането му от Театър „София” през 2005 г. Актьорът сам пожелал да се раздели с колегите си, а причината била несъгласието му с управлението на театъра.

„Цялата ситуация беше несправедлива”, казва Мариан Бачев и допълва, че доста дълго време не минавал покрай Театър „София”.

„Ситуацията”, както я нарича, го научила да се старае да приема работата си професионално, а емоциите да запази само за сцената. Когато напуска доброволно, Мариан бил убеден, че лесно ще си намери работа в друг театър. Все пак имал няколко награди, както и номинации за „Аскеер”. Уви, не се случило така. Близо две години той се занимава най-вече с озвучаване на филми, което се оказва недостатъчно, за да подсигурява семейния бюджет. Затова Мариан, който от 18 години се радва на любов и хармония с колежката си Милена Видер, се принудил да се обърне към държавата, пише "Уикенд".

„И аз се записах с малцинствените групи в „Бюрото по труда”. Жената от „Бюрото по труда”, като ме видя, каза: „Ама, моля ви се! Аз съм ви гледала в театър „София”. Толкова много ви харесвам... Не мога да ви намеря работа като актьор.” Казвам: „Ами, да, предполагам, че няма да може да ми намерите, но все пак, нали някакви права имам?”, споделя Мариан. 9 месеца получава минимална помощ за безработни и казва, че наистина разчитал на тези пари.

Съдбата му дава нов шанс чрез Слави Трифонов. Актьорът се присъединява към екипа на шоуто му през 2007 г., с което рестартира кариерата си. Мариан става популярен, вратите на театрите отново се отварят за него, получава повече покани да озвучава филми, както и да работи в радиотеатър. И всичко това, след като получил възможност да разгърне таланта си в „Шоуто на Слави”.

„Телевизията винаги е била огромна платформа. Аз съм сигурен, че има много актьори, които имат като моите или по-добри качества, но хората не са ги видели. Докато аз съм вече 12-та година в „Шоуто на Слави”, където работя с много голяма група професионалисти и с възможност за изява, която ти дава тази добавена стойност”, споделя Мариан Бачев, който на 8 юли ще навърши 43 години.

Днес той се радва на претрупана програма, а сред ангажиментите му е работата в театралната школа за деца и тийнейджъри, която откриват преди време с жена му Милена Видер. С нея са заедно вече 18 години, имат две дъщери и все пак нямат брак, пише show.blitz.bg.

 „Не го приехме като необходимост... Когато нещо е задължение, много ме притеснява, защото подписът няма да промени нищо, нито отношението ми към нея, нито към децата”, споделя Мариан и допълва, че обича жена си така, както в първия ден от връзката им. А тя започва покрай работата им по представлението „Синята стая”. Тогава Милена имала обожател, който често й правел романтични изненади, за да спечели благоволението й.

"51 червени рози на служебния вход на театъра… Това просто много ме натегаше!”, казвал е през смях Мариан. Той доста дълго ухажвал Милена, преди тя да склони да му даде шанс. Двамата живеят от години под един покрив, но неофициално.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?