Вижте какво се случва с бизнеса на Деси Банова

Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от Росен Плевнелиев, блондинката се е отдала изцяло на семейството, вместо на работата си. Както е известно, бившата звезда на Нова телевизия имаше сватбена и парти агенция. Тя доста успешно е работела до 2017 година, когато Деси се запознава с Росен Плевнелиев.

Бизнесът на синоптичката стартира през 2008 година. Въпреки това Банова решава, че е по-добре временно да замрази нещата, за да се посвети на сина си Йоан, който поглъща цялото й внимание и време. Синоптичката преустанови и работата си в ефира на Нова телевизия, горе-долу по същото време, когато се запозна и с президента Росен Плевнелиев. След като двамата афишираха връзката си, тя спря и с публичните си изяви.

Според официалната страница на фирмата й в мрежата, последната й сватба е от май 2017 година, когато горе-долу се запознава с Плевнелиев, пише „България днес”. „Не съм оставила напълно агенцията си, просто за момента съм отдадена на майчинството и се наслаждавам на тези мигове”, споделя още Деси. А синът й Йоан расте с пълна сила, гука и не спира да я радва с приятни изненади.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Защо ?

Защо ?

15.05.2019 | 21:31

Правите толкова злобни коментари ?!?!

Отговори
2 1

15.05.2019 | 18:19

Най-успешната златотърсачка в България.

Отговори
1 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?