Вижте как зрители изядоха Слави Трифонов с парцалите

Слави Трифонов си навлече гнева на почти целия народ! Слави Трифонов го играеше от години гласа на народа, а всъщност мнозина се почувстваха предадени от него след снощното му интервю с Бойко Борисов.

Шоуменът не зададе нито един неудобен въпрос на премиера, като дори на един от въпросите Борисов си изкара подготвен предварително лист с отговор, пише кliuki.bg. Това преля чашата за много зрители на шоуто, които днес критикуват остро Дългия. Коментарите са много нападателни и изразяват голямо разочарование. Вижте някои от тях!

 

Tsvetelin Bishkov Реклама на Бойко ,Слави пребира милионите за 1 час …всички доволни

Дарина Даринова-Мавродиева МНОГО ВИ ХАРЕСВАХ …ГНИЛА РАБОТА… ТОВА НЕ БЕШЕ СЪЩИЯТ СЛАВИ…. ВЕЧЕ НЕ ВИ ХАРЕСВАМ И ВИЕ СТЕ КАТО ДРУГИТЕ…УГОДНИЧИТЕ НА ВЛАСТТА…А ДРУГО МИСЛЕНЕ НИ ПОКАЗВАХТЕ… РАЗОЧАРОВАНА СЪМ !!!

Тихомир Тодоров От 7-8 години не съм гледал така нареченото „Шоу“, но доколкото разбирам от коментарите, Слави се е превъплътил в подлога на Бойко Борисов. Единственото което не разбирам е защо има толкова много изненадани? Нима това не е същият човек, чиито снимки с босове на подземния свят обикалят от години интернет пространството? Или не е същият човек, който през цялата си кариера ни залива с евтина чалга, включително, докато се представя като морален стожер и носи тениска за системата, прави лятно хитче с Криско с 20 жени по прашки в клипа? Изглежда, че Славчо освен всичко друго е бил и много изплашен снощи. И как не, при положение, че ако стъпи накриво, може да остане без доходното си предаване. Мислете и спрете да си избирате всеки пореден клоун от типа на Слави, Волен, Бареков и прочее.

Ivan Ivanov Айде всички фенчета на Слави да се завиват през глава,толкова ограничен водещ,щом Б.Б го направи на нищо.Ама много силни бяха вчера като Радев го нямаше ,разкатаха го.А пред Б.Б. едва ли не се разрева накрая от унижение.

Bistra Nikolaeva Boneva Толкова „опасни“ въпроси“ и така „изненадващи и неочаквани“ отговори не бях очаквала. Туш. Накрая липсваше другарската целувка на помирението и потупване по рамото. Но надявам това е разменено зад кулисите.Peace!

Rada Miloeva Слави,голяма излагация беше шоуто снощи!Сбогом…напускам те тук и предаването ти за мен го няма вече.Мисля,че не съм само аз разочарована дълбоко от теб!

Miglena Delcheva Най-жалкото интервю!Всъщност не беше интервю,а трибуна на величието на Премиера и неговото управление.Защо го поканихте?Никакъв диалог,никакви отговори.Смешно и безполезно!Харесвах Ви,бях зад идеите и размислите на Вас и Вашите сценаристи.Тази пародия ме накара да разбера,че нема такава държава!

Velislav Chorbadjiev Много слаб…Жалко за теб…Голям въздух под налягане, големи прикази, а мишок…

Galina Svilenova Жалък и смешен си Слави! Пълен провал! Сгромоляса се с трясък!

Zina Lyubenova Завесата падна! Гасете прожекторите! Край с вас! Само дето не се прегърнахте на диванчето! Вие се самоубихте за 1 час!

Zina Lyubenova Единственото което можеш да направиш е да съблечеш фланелката „Системата ни убива“, защото ти не си достоен да я носиш. Направи си нова, но на нея можеш да пишеш „СИСТЕМАТА МЕ КУПИ“. Жалка история!

Zlatko Petkov Предаването мина….Много жалко-предварително подготвени въпроси и през цялото време самохвалство! Слави е поредната патерица на всяко управление! ВСИЧКО Е ЦИРК И МНОГО ПАРИ….

Daniel Konstantinov Слави, хората те имаха за идол, но ти си едно голямо нищо

Христина Тинкова Нямам думи… Позор!!!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?