Вижте как Митко Пайнера коментира хитовите попфолк певици

Инж. Митко Димитров и неговата музикална компания „Пайнер“ отпразнуваха 28 години в бизнеса. В интервю по повода той споделя, че е много радостен, че във фирмата има хора, с които работят заедно от самото й възникване, та чак досега.

Инж. Димитров разкрива, че всъщност вкусовете му са по-близо до рока, отколкото до попфолка. „Още през 90-а година започнахме с рока с изключителен ентусиазъм. Направихме доста записи на рок парчета, които обаче за съжаление тогава нямаха този пазарен успех. Наложиха сватбарските оркестри, появи се орк. „Димитровград“, попфолк звученето, шлагерната музика, Хисарския поп и така тръгнаха нещата“, разказва Митко Пайнера пред „Шоу“.

Причината за успешния му бизнес, според него е, че: „Винаги сме инвестирали в постоянство и перспектива, в техника и база, която да работи за нас години напред. Ръководим се от прозорливостта на бизнеса преди да инвестираме. Имали сме късмет да получаваме правилното в точния момент“.

Колкото до казуса с Андреа, инженерът отсича: „За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“.

Засягат се и темите за разделите с ДесиСлава и Рени, което Димитров коментира така: „Плюейки по фирмата, всъщност дискредитират себе си. Поднасят упреци там, където довчера са яли. Така обиждат най-вече себе си! С всички изпълнители сме имали добри години, проблемът е, че никой не търси вината в себе си. Има нещо, което много им пречи – манията за величие!“.

За ДесиСлава добавя, че е опитала да прави кариера къде ли не след „Пайнер“ - и в чужбина, и със собствена телевизия у нас, но не е успяла да се реализира самостоятелно и се е завърнала с подвита опашка отново във фирмата. Колкото до Рени – тя не се е върнала, но и фирмата не я е искала обратно.

За Камелия заключава: „Тя има едно предимство пред много други изпълнители – умее да си прави участията, да е атрактивна през цялото време. Много други не го правят, разчитат само на рекламата, която фирмата прави. Мислят, че тя е достатъчна за участия, а не е“.

За Ивана и Глория Митко Димитров не е много словоохотлив. Намеква само, че винаги е имал спорове с изпълнителите за типа песни, които трябва да изпълняват. „Те имат усет, разбират детайлите, но аз пък умея правилно да определям емоционалната същност на съответното парче, без да съм музикант. Те невинаги са съгласни с моето мнение“.

Липсата на участия на Райна според Митко са следствие от представянето по време на участия и самите хитове.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?