Подай сигнал

Вижте докъде стигна Павел от болна ревност към Преслава

Лайфстайл

от Екип Марица 43461 прегледа 0

Вижте докъде стигна Павел от болна ревност към Преслава

Любимият на Преслава – Павел, не я изпуска от поглед.

Той пътува с нея на всичките й участия, дори тези в чужбина. Павел е летял с певицата за сватбата на Цеци Красимирова, а малко преди това я придружавал на чалга парти в Лондон.

„Обикновено стои на отдалечена маса и само наблюдава. Но и никой не смее да закача Преслава“, разказват посетителите на заведение в английската столица. Макар за Павел да не се знае много, сред приятелите си е известен с бурния си нрав. Изобщо не обичал подпийнали фенове да гледат жена му, пише „България Днес“.

Коментари


Ами да си я държи в къще тогава.

Е ТО НЕЯ КОЙ Я ЗАКАЧА,????

"УВИДИМ". компютърна грешка!

ЕТО, ВЗЕ СИ БОДИГАРД! КАКВО ПО ХУБАВО ОТ ТОВА?! ДА Е ЗДРАВА И ДА НЕ ЗАПОЧНЕ ДА Я БИЕ, КАТО ОНЯ ДИНЕВ, КОЙТО ЕДВА НЕ УБИ, ОНАЯ ЕМИЛИЯ, ЧЕ И АНЕЛИЯ И ВСЯКА КОЯТО МИНА "ПРЕЗ НЕГО", ЧЕ ТОКУ ЧУЕМ, ЧЕ И ТЯ СЕ РАЗВЕЛА! "Паживйом уводен" КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ! Засега, да си гледа бебчето и да се ПАЗИ от "пазещия" и мъж!? ЩЕ ИМАМ АЗ МЪЖ И ТОЙ ЩЕ МИ ХОДИ ПО "ФУСТАТА"!? АЙДЕ, НЯМА НУЖДА?! УСПЕХ ПЕПИ!

Следващия убиец от ревност

Като е ревнив да не си е взимал за жена Певица, да си вземе някоя от някое забутано село и грозна, та да не я разглеждат .

Не ми ги хвали!

Ще испусне,келепира ???

Каква ревност? Един успешен мъж не ходи да души хурката на жена си. Безделник, няма какво да прави и ходи да се разхожда уж да я пази. Смях.

Че кой беше този, не мога да си спомня? В тази държава няма ли поети, спортисти от по- нововото време, дори и класици, че непрестанно. ни за имавате с певиците?

Ми като я ревнив да я заключи в клетка.Тя и без това започна да пее слабо.

Много значима новина, няма що.

Няма да изкарат дълго....