Вихра Ерамян подкрепи кампанията "Топъл обяд"

"Щастлива съм, че участвах в кампания „Топъл обяд“. Благодаря на президента на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите доц. д-р Невен Енчев, че ме покани и ме направи част от тази благородна кауза, която се организира по негова идея пред болница „Медлайн“ в Пловдив повече от 5 години. Това заяви Вихра Ерамян, директор на Езикова гимназия „Иван Вазов“ в Пловдив, която днес раздаде храната на нуждаещите се.

Тя пожела на хората да бъдат здрави през Новата 2019-а и винаги да получават подкрепа, ако ги сполетят грижи и затруднения. Докато разливаше лещата, пенсионирана учителка изстена: „Г-жо Ерамян, вижте докъде стигнахме!“ Не се тревожете, всеки преживява трудности, важното е, че има хора като пловдивския предприемач доц. Енчев, които са готови да ви подадат ръка и да ви накарат да се чувствате по-добре, отговори Вихра.

Директорката на най-елитното училище под тепетата подчерта, че със съдействието на пловдивския предприемач в гимназията са осъществени различни инициативи, една от последните е била свързана с толерантността между етносите. Ерамян увери, че ще продължи традицията, положена от нейната предшественичка Марияна Димитрова, независимо че доц. Енчев развива бизнеса си в Германия и през голяма част от времето е там.

„С удоволствие подкрепих кампания „Топъл обяд“, която се организира повече от 5 години по идея на доц. Енчев, за да дам също така пример на моите възпитаници, че трябва да се грижат за по-слабите, бедните, болните, изпадналите в нужда, трябва да правят добро винаги, а не само преди Коледа, заяви директорката. - И тъй като завършилите нашето училище са успешни личности, независимо дали се реализират в чужбина или България, те е редно да знаят, че трябва да помагат на хората в родния си град и в страната.“

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?