Следвайте ни

Уникалната сватба на българка и американец разплака света ВИДЕО

viber icon

Българка и американец се венчаха във Враца, а гостите от САЩ “дойдоха”... през таблети. А как това е възможно, видяхме във видеоклип, публикуван в профила на булката.

Когато COVID-19 казва “не”, те си казаха “да!”.

Сватбата се случи миналата събота в Бели извор, край Враца, насред бурята, която помете цялото събитие. Това обаче не опорочи сватбата, а напротив - направи я незабравима.

След като САЩ забрани полетите, а сватбата бе планирана от доста време, младото семейство реши да експериментира и да заложи на модерните технологии - таблети и интернет. Милена и Итън си наемат фирма за стрийминг и създават “стената на таблетите”, където на живо “присъстват” майката на младоженеца, роднините и приятелите му.

Така на практика младоженците успяха да осъществят всички традиционни сватбени ритуали като танцът на младоженеца с майка му, а Милена макар и виртуално, успя да прекара този специален ден, за нея и Итън, в компанията на новото си голямо семейство.

Младоженците се срещат преди 2 години, когато тя ходи на курсове по английски, а той не говори български, но има желание да го научи. Две седмици преди да замине обратно, Милена среща Итън и така се ражда историята, която виждаме днес.

Какво точно се случи на сватбата, можете да видите на стената на булката:

https://www.facebook.com/milena9409/videos/3387031787983575/?__tn__=%2CO-R

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

...

...

17.08.2020 | 15:55

Направете статия за сватба на американка и българин. Няма да намерите. Но българските момичета нямат против да се омъжат за американец

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?