46

След "Браво" за мярката на близнаците, заровили Митко: Викове "Убийци" огласиха съда ВИДЕО

Викове на облекчение и ръкопляскания огласиха площада пред сградата на пловдивския съд след като същият произнасяне мярката за неотклонение на братята Борислав и Валентин Динкови, заровили трупа на зверски убития Димитър Малинов. Те бяха оставени в ареста, след като съдът заключи, че е налице реална опасност подсъдимите да се укрият и да извършат друго престъпление.

Всички протестиращи, които изчакаха търпеливо да бъде произнесено решението, бяха доволни и дори започнаха да скандират "Браво!" и да ръкопляскат. Радостните възгласи обаче бързо преминаха в нова вълна от ярост и отново се разнесоха викове "Убийци!" по адрес на близнаците.

В тягостно очакване за близките на Митко преминаха часовете, в които те чакаха съдът да постанови така желаната мярка за неотклонение. Майката на 24-годишното момче събра сили, за да изрази позицията си пред журналистите.

"Помолих всеки да каже каквото знае, там където трябва, за да можем да стигнем до истината. А никой нищо не казва. Всичко, което научаваме, едва ли не е от медиите. Митко беше в една компания с всички тях. И с Борислав и с Рангел. Вечерта се бяха събрали на някакво барбекю. А през деня синът ми помагаше на Борислав да боядисват някакви рамки. Този, с когото синът ми е бил през деня, вечерта е замислял смъртта му.", сподели огорчената майка. 

Тя акцентира върху необясними според нея факти, свързани с досъдебното производство. "Записите от камерите на много места в селото са били изтрити. Става дума за записите точно в деня на убийството и то от частни камери." Майката на момчето разказа и какъв в действителност се предполага, че е бил планът на близнаците и Рангел за осъществяване на убийството. "Трябвало е Борислав да примами сина ми в колата, а Рангел щял да се скрие на задната седалка и да го пребие."

Тепърва предстои да се изяснят обстоятелствата по делото. 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Изроди мръсни

Изроди мръсни

02.08.2023 | 20:08

Тези ла.на заслужават толкова много любов в панделката, че да не могат да седнат с години. А разследващите защо се опитваха да ги прикрият?! Те са си 100% съучастници.

Отговори
6 1
фалшиво правосъдие

фалшиво правосъдие

02.08.2023 | 19:34

Прикриват съучастниците. "Близнаците не са участвали в умъртвяването на пострадалия. Продължават да текат действия, заяви прокурорът Димитър Костов пред репортер на Plovdiv24.bg" - Как може прокурор да заяви подобно нещо? От къде е сигурен, след като няма свидетели и видеозаписи?

Отговори
11 1
Тъ Така Де

Тъ Така Де

02.08.2023 | 18:47

Аз знам от прадядо ми и дядо ми че се викало БРАВО на мъжко магаре га свършело работата както трябва със магарицата А в тази ситуация е нелепо някакси на Съда да му се казва браво Съда който по Конституция и човешки а не по хайвански морал е длъжен да се съобразява със Закона Иначе той след Бравото на тълпата се превръща като бутиков моден шивач Носиш му материала и той ти шие дреха по твоя терк Демек присъди по желание Ама това не е Абитуриентски бал Та всеки от модна по модна и шикозна дреха да си поръча и на бала да съ изтъпани Замислете се Дори и скърбящи Емоционалните присъди ви приравняват до престъпниците

Отговори
2 5

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?