46

Шумен протест пред прокуратурата в Пловдив: Убийци! Чадърът е голям! ВИДЕО/СНИМКИ

Викове "Мафията вън", "Убийци", "Справедливост за Митко", "Аз съм Митко и няма да мълча" и "Чадърът е голям" огласиха пространството пред сградата на прокуратурата в Пловдив. Над 50 жители на село Цалапица са се събрали на протест и искат да разберат как върви издирването на Рангел Бизюрев, който е обвинен за зверството. 

Те са издигнали плакати и транспаранти с надписи "Справедливост за Митко" и "Искаме доживотен затвор за убийците му". 

На място са майката на Митко - Атанаска Бакалова и чичо му Пейчо Малинов. Протестиращите искат среща с прокурор, както и да видят с очите си издадената Европейска заповед за арест

"Без документ не вярваме, че се издирва. Смятаме, че ни заблуждават и че нищо не се прави. Рангел няма пари да се покрие вдън земя. Не е разпитан и баща му, който живее в Германия. Нормално е Рангел да потърси убежище при него", коментират събралите се хора. 

"Данни няма никакви. Никой нищо не ни казва. Вече стана един месец от убийството на Митко. Не е нормално това, което се случва", посочи майката на Митко. По думите й, Керпиев все още е на работа, въпреки че пред тях е казано, че е отстранен от работа. 

"Родителите прикриват близнаците. Притеснени двамата да разказали на родителите и те панически ги прикриват", коментират още жителите на Цалапица и се чудят защо близнаците са били освободени след признание, след което няколко дни по-късно отново задържани.


Очаквайте подробности! 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Минаващ

Минаващ

26.08.2023 | 06:10

Така е в на Боко тиквата държавата.

Отговори
2 0
Кога е следващият протест

Кога е следващият протест

23.08.2023 | 14:59

Продължавайте да протестирате-така може би ще събудите заспалата градска съвест,задушена от алчност и безпринципност

Отговори
6 1
777

777

23.08.2023 | 15:26

Те жълтопаветните амер.слуги правят митинги само след заповед от козяк, не ги интересува народа

Отговори
3 6
Въпроси

Въпроси

23.08.2023 | 13:49

Бог да прости Митко, но къде бяхте, когато в Цалапица се разхвърляше дрога? Знаехте ли с какво се занимава Рангел и отнези двамата гамени? Протестирахте ли при една проверка в едно заведение?

Отговори
9 1
антикравар

антикравар

23.08.2023 | 13:44

ротацията в мвр и прокуратурата трябва да се случи веднага...преди цялата смяна на тази корумпирана паплач...смяна на целия състав на мвр и прокуратура 34г стигат...

Отговори
9 3

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?