Следвайте ни

Посрещнаха Борисов с камбанен звън в Шипка ВИДЕО

viber icon

Премиерът Бойко Борисов пристигна на посещение в храма на град Шипка.

Кубетата на Храм-паметника "Рождество Христово" вече сияят с ново осветление, монтирано от община Казанлък. Обновлението бе приветствано лично от Старозагорският митрополит Киприан, който припомни, че жестът на общината идва в навечерието на 120-годишнината от освещаването на храма през септември 1902 година.

Премиерът получи благодарствен знак за възстановяването на камбанарията на храм паметника Рождество Христово в гр. Шипка.

 "Идват на трети март веднъж в годината, снимат се, а ние ще им възстановим и паметника на Шипка и тук помогнахме за камбанарията в храма, който пази паметта за героите от руско-турската освободителна война. Естествено ще направим на манастира и другото крило, както искате. Оказахме помощ и за джамии в Разград, защото ние живеем в мир. Камбанарията можеше да падне и нямаше да има какво да осветяваме", посочи Борисов.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ПРОСТАК

ПРОСТАК

10.03.2021 | 16:11

БОРИСОВ ГНУС МЕ Е ОТ ТЕБЕ.....ГНУС ....ПРОСТАК!

Отговори
0 1
ХРИСТИЯНИ ТОВА Е ЕРЕС....

ХРИСТИЯНИ ТОВА Е ЕРЕС....

10.03.2021 | 16:08

ЩО НЕ МУ ПРИБРАХТЕ МОЩИТЕ НА ТОЯ КРЕ.ТЕН ТА И ДА СЕ МОЛЯТ МИРЯНИТЕ НАД ТЯХ....МОЖЕ ЛИ ДА Е ТОЛКОВА НАГЛО ТОВА ЖИВОТНО ...ТО САМО ЦЪРКВАТА НЕ БЕШЕ ОСКВЕРНИЛО... И ТОВА СИ ПОЗВОЛИ.... И ВИЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ КАК ЧОВЕК ДА ВЛИЗА В ХРАМ...ЩОМ БАНДИТА С КАМБАНЕН ЗВЪН ПОСРЕЩАТЕ... СРАМ И ПОЗОР ЗА СИНОДАЛНИТЕ СТАРЦИ..СРАМ.... ТОЗИ ТРЯБВА ДА ИСКА СПЕЦИАЛНО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ПАТРИАРХА КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕЕ ПОКАЯЛ ПУБЛИЧНО ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД....... А ВИЕ КАМБАНЕН ЗВЪН МИЗЕРНИЦИ....НАДЯВАМ СЕ ГОСПОД ДА Е МИЛОСТИВ КЪМ БЪЛГАРИТЕ ЗАСЛУЖАВАЩИ БЛАГОСЛОВИЯТА МУ..... БОГ Е СПРАВЕДЛИВ ТО ЗНАЕ.......ЩЕ ВИ ДАДЕ ЕДНИ КАМБАНИ ЕДНИ ТОПКИ ...ЕДНИ СЦЕНКИ....

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?