Пловдивчанин засне зашеметяващо ВИДЕО на България отвисоко СНИМКИ

Пловдивчанинът Марин Тодоров създаде едно от най-въздействащите видеа на тема „Родина“. То може да накара всеки българин да се преклони пред величието на това малко парче земя, което всички ние наричаме простичко – дом.


Марин от скоро се занимава с видеозаснемане. Всичко започнало като естественото продължение на две от хобитата на него и годеницата му Айлин Леманова – да пътуват и да запечатват спомени. „Посетили сме изключително красиви места в родината, искаше ми се да дам възможност на повече хора да видят България през моите очи. А именно – земя пълна с история, пълна с величие, тук няколко култури са оставили своя подпис. Това не просто е видимо, всички ние го усещаме, но в забързаното си ежедневие – го забравяме. Ще се радвам ако успея да обърна фокуса на хората към всичко прекрасно, което ни заобикаля и да събудя чувството на благодарност, че сме родени именно тук.“. Това коментира пред „Марица“ режисьорът. 


Марин сам заснема и режисира видеото, а музиката е заета от Taffo Velikoff. 


На въпрос на медията ни, дали възнамерява да развива таланта си в тази посока и за напред, той скромничко се усмихва. „Хората много често мечтаем и се вторачваме в далечното и недостижимото. Истината е, че всичко, от което се нуждаем вече е до нас или в самите нас. Отговорът е тук, където сме, които сме. Светът е в нас и ние сме центъра на собствения си свят.

Мисля, че с това самосъзнание ще възродим силата на духа си. Следващото ми видео, ще внедри в себе си тази идея и се надявам да успее да я пресъздаде по-възможно най-добрия начин. Музиката към него е авторска. Върху нея работи композиторът Цветан Николаев, който добре усети идеята ми и вярвам, че съвместната ни работа ще роди нещо прекрасно.“, категоричен е Марин.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
polmnb

polmnb

27.01.2020 | 05:30

Здравейте, това е да информирате широката общественост, че Хосе Луис, частен кредитор, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ от 3000 евро до 100 000 евро. Ние предоставяме заеми с 2% лихва на физически лица, фирми и компании в ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
0 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?